Cel mai bun TV Android? Evident, un model de lux Bang & Olufsen

Sambata, 20 August 2016, ora 00:00
8936 citiri
Cel mai bun TV Android? Evident, un model de lux Bang & Olufsen
Foto: Bang Olufsen

Pentru Bang&Olufsen nu a fost nicio graba in a scoate pe piata un nou televizor de lux. Asa ca fanii marcii au trebuit sa astepte cativa ani pana cand gama BeoVision a trecut de la modelul BeoVision 11 la uluitorul set Bang&Olufsen BeoVision 14, un aparat care duce experienta 4K Ultra HD la un nou nivel, dupa cum remarca Extravaganzi.

BeoVision 14 este un produs de ultima ora, fara doar si poate. Luminozitatea ecranului este facuta prin intermediul tehnologiei LED, iar aceasta regleaza automat intensitatea culorilor in functie de lumina ambientala, gratie unui senzor capabil sa receptioneze date pe o raza de 360 de grade.

98% din reflectia imaginii este blocata de un geam protector amplasat in fata ecranului, iar televizorul BeoVision 14 este perfect compatibil cu sistemul de operare Android utilizat de majoritatea smartphone-urilor si tabletelor.

Trei cai de redare a sunetului sunt mascate de grilele panoului elegant de sub ecran, tehnologia fiind similara cu cea de pe performantul sistem audio BeoLab 18.

Interconectivitatea intre televizor si alte produse Bang&Olufsen este garantata, sistemele folosind telecomanda BeoRemote One pentru a se conecta prin intermediul Bluetooth.

Doua modele de televizoare BeoVision 14 iti pot decora incaperile casei incepand cu toamna cestui an, pretul unui televizor 4K Ultra HD cu diagonala ecranului de 101 cm pornind de la 5.184 euro, in vreme ce fratele sau mai mare, cu o diagonal de 140 cm, csta 7.490 euro.

#televizor Android, #tv 4K Ultra HD Bang Olufsen, #televizor BeoVision 14 , #Stiri Gadget