Cele mai bune si ieftine tablete pe care le poti cumpara

Luni, 01 Septembrie 2014, ora 15:25
1294 citiri
Cele mai bune si ieftine tablete pe care le poti cumpara
Foto: engadget.com

Tabletele devin tot mai performante si mai ieftine, iar utilizatorii au acum de ales intre diferite modele, insa trebuie sa fie cat mai bine informat,i pentru a lua cea mai buna decizie.

Cei care isi cumpara prima tableta ar putea sa-si doreasca mai mult o incercare, decat o trecere permanenta de la calculator la un asemenea gadget, scrie engadget.com. Decizia de a cumpara o tableta ieftina se poate dovedi una foarte buna pentru persoanele care vor sa testeze terenul.

Hisense Sero 7 LT

Pretul acestei tablete se ridica la aproximativ 60 de euro, insa performantele ei sunt limitate. Afisajul acesteia nu are chiar cea mai buna calitate. Materialul folosit pentru carcasa nu se ridica nici el la exigentele celor mai pretentiosi utilizatori. Varianta Sero 7 ofera performante multumitoare la pretul de circa 115 euro.

Acer Iconia One 7

Pentru un pret de doar 90 de euro, tableta celor de la Acer ofera o calitate decenta a imaginii si poate face fata cu bine utilizarii pentru ...citeste mai departe despre "Cele mai bune si ieftine tablete pe care le poti cumpara" pe Ziare.com

#pret tableta android, #tablete pret, #preturi tablete, #tablete ieftine , #Stiri Gadget