Descopera o noua pasiune: Asculta muzica ta preferata chiar si sub dus

Sambata, 01 Decembrie 2012, ora 00:00
3416 citiri
Descopera o noua pasiune: Asculta muzica ta preferata chiar si sub dus

Daca esti genul de om care asculta muzica mai tot timpul, cand gatesti, cand alergi, cand esti in masina sau cand esti la birou, fara indoiala te-ar interesa un sistem audio wireless care iti va permite sa asculti melodiile tale preferate chiar si sub dus.

Pe piata exista asemenea dispozitive, rezistente la apa, la caldura si, foarte important, pentru care nu ai nevoie de fire, iar tehnologia wireless nu se incurca in picaturile de apa.

Dusul genereaza el insusi ceva decibeli, asa ca vei avea nevoie de un difuzor puternic, care sa transmita sunete curate si clare. Business24 are cateva recomandari de produse care au aceste caracteristici.

Spre exemplu, Kohler K9245 este unul dintre ele. La prima vedere nu-l deosebesti cu nimic fata de un dus obisnuit, dar este mult mai mult decat atat. Este o combinatie inedita. Prin palaria sa, apa iese in 60 de directii diferite, iar design-ul este foarte modern. Acest dus este echipat cu un difuzor, camuflat ideal, iti va transmite simultan apa, dar si muzica favorita, prin intermediul Bluetooth, de la orice dispozitiv care cunoaste aceasta tehnologie, mp3 player, telefon mobil sau tableta.

Materialul din care este facut "dusul audio" Kohler este impermeabil si este special conceput astfel incat sa fie utilizat cat mai des, fara sa sufere vreo coroziune de la apa.

Sistemul poate emite, fara sa fie incarcat, aproape sapte ore de muzica, pentru ca are o baterie lithium-ION.

Poti sa-l cumperi de pe Amazon, la un pret de aproximativ 200 de dolari.

Daca esti un utilizator de iPhone sau iPod, avem si pentru tine o solutie, care se numeste Smartak Audio Wireless Waterproof Shower Speaker. Nu este tot atat de impresionant ca sistemul Kohler, dar este echipat cu dock station si are un difuzor water proof pe care-l poti agata chiar de dus.

Este compatibil cu iPhone si iPod, dar si cu orice fel de mp3 player care este echipat cu o mufa de tip jack, de 3,5 mm. Statia de baza iti tine departe de apa playerul de muzica.

Costa aproximativ 60 de dolari si poate fi cumparat tot de pe Amazon.

Daca nu esti convins de produsele prezentate, verifica ce sugestii face Amazon, de produse similare, pe care le-au cumparat alti utilizatori. Sunt sanse mari sa gasesti ceea ce cauti.

Helix

Helix este un sistem audio inedit, aflat inca la nivelul de prototip, ce va fi produs de firma Quirky.

Este flexibil, astfel incat poate fi facut bratara sau prins de orice, mobila sau chiar dus, pentru ca este rezistent la apa. Ca si dispozitivele prezentate mai sus, Helix este dotat cu tehnologie wireless, astfel incat muzica sa fie transmisa de la distanta.

Avantajul acestui dispozitiv este ca-l poti folosi in mai multe ipostaze: cand faci dus, cand alergi, cand iesi la picnic, agatat de rucsac, sau poate cand iesi la o plimbare cu bicicleta.

Producatorul inca nu a stabilit un pret pentru Helix, dar potrivit unui sondaj realizat printre cititorii site-ului sau, n-ar trebui sa coste mai mult de 50 de dolari. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina oficiala.

#sistem audio wireless, #sistem audio water proof, #sistem audio dus, #sistem audio rezistent apa , #Stiri Gadget