Dispozitivele GPS Mio Spirit 2014 sunt disponibile in Romania. Vezi pretul

Miercuri, 25 Iunie 2014, ora 14:27
2051 citiri
Dispozitivele GPS Mio Spirit 2014 sunt disponibile in Romania. Vezi pretul

Noua gama de echipamente GPS a celor de la Mio Technology, a fost lansata in Romania, dispozitivele fiind echipate cu serviciul de actualizare gratuita a hartilor, Lifetime Map Update (LMU), care permite clientilor sa beneficieze de pana la 4 actualizari pe an.

Noua gama, Spirit 2014, include sapte: Mio Spirit 4900 LM, Mio Spirit 4950 LM, Mio Spirit 4970 LM (ecran cu diagonala de 11 cm / 4,3 inci), alaturi de Mio Spirit 6900 LM, Mio Spirit 6950 LM, Mio Spirit 6970 LM si Mio Spirit 6970 LM Truck (ecran cu diagonala de 13 cm / 5 inci).

"Seria Mio Spirit 2014, cu cele 7 modele disponibile, acopera o multitudine de nevoi ale soferilor, fiind in acest moment cea mai extinsa gama de dispositive GPS existenta pe piata. Functionalitatile pe care le ofera, de la asistenta in gasirea unui loc de parcare la TMC, informatii din trafic sau redarea de continut multimedia, fac din noile dispozitive instrumente perfecte pentru calatorii fara surprize. In plus, toate modelele includ actualizari gratuite ale hartilor pe viata," a declarat Mariusz Manowski Director General CEE Mio Technology.

Rute optimizate

Functia "IQ Routes" foloseste o baza de date cu informatii preluate de la milioane de soferi pentru a optimiza ruta calculata, astfel incat utilizatorii sa calatoreasca mai rapid si mai eficient in orice moment al zilei. In acelasi timp, modulul perfectionat "LearnMe Pro™" monitorizeaza si retine stilul de condus al utilizatorului, oferind rute personalizate in functie de preferinte. Totodata, soferii pot vizualiza patru rute diferite pe ecran: cele mai rapide, mai scurte, mai usoare sau economice, acestia avand optiunea de a selecta ruta care se potriveste cel mai bine fiecarei situatii.

Toate dispozitivele din gama Mio Spirit 2014 dispun de functia de "Asistenta la parcare", GPS-urile afisand automat o lista de parcari disponibile, pe o raza de 1 km in jurul destinatiei. In plus, toate GPS-urile Mio Spirit 2014 ofera asistenta pentru incadrarea pe banda corecta a drumului, vizualizare 3D, ghidare in tuneluri si informatii despre rutele selectate.

Varfurile de gama, modelele Mio Spirit 4970 LM (cu ecran de 4,3 inci) si Mio Spirit 6970 LM (cu ecran de 5 inci) permit apelarea in mod hands-free, fiind echipate cu bluetooth, astfel incat navigatorul sa poata fi utilizat ca inlocuitor pentru car-kit si ofera informatii in timp real despre blocajele in trafic, prin utilizarea celei mai noi tehnologii de monitorizare a traficului - TMC.

Noua gama de dispozitive de navigatie prin GPS, Mio Spirit 2014, este disponibila pe piata din Romania la preturi care incep de la 399 lei.

#Spirit 2014 , #Stiri Gadget