Doua noi tablete Evolio, disponibile pe piata. Vezi specificatii si preturi

Luni, 07 Iulie 2014, ora 15:45
2147 citiri
Doua noi tablete Evolio, disponibile pe piata. Vezi specificatii si preturi

Evolio a lansat doua noi tablete, Mondo 3G de 7" si Quattro 3G de 7,85", care combina functionalitati multimedia, de comunicare si de navigare pe internet, sustinute de procesoare de ultima generatie, cu consum redus, receptor GPS ultrasenzitiv cu 32 de canle si modul 3G integrat.

Tabletele Evolio Quattro 3G si Mondo 3G ofera conectivitate 3G HSDPA+ la viteze de pana la 21 Mbps download si 5,76 Mbps upload. Tabletele sunt echipate cu modul GPS care va usura calatoriile utilizatorului si ii va permite diminuarea costurilor legate de abonamentul de date, transformandu-le in parteneri ideali de drum atat in tara, dar mai ales in strainatate, unde costurile asociate de roaming nu sunt de neglijat.

Quattro 3G are procesor Quad Core la 1,3 GHz, 1GB de memorie RAM si 8GB Flash. Tableta poate rula mai multe aplicatii multimedia, iar volumul de date stocat poate creste cu pana la inca 32 GB, prin card Micro SD. Modelul are un ecran de 7,85" cu o rezolutie de 1024 x 768 Mpx.

Modelul Mondo 3G, are ecran de 7", procesor Dual Core la 1,3 GHz, 1 GB memorie RAM si 8 GB Flash, cu posibilitate de extindele cu pana la inca 32 GB.

Modelele permit efectuarea de apeluri telefonice

Ambele tablete permit efectuarea de apeluri telefonice, iar camerele foto cu care sunt echipate, frontal si dorsal, sunt ideale pentru apeluri video. De asemenea, conectarea la alte echipamente este facilitata de modulul Bluetooth 4.0, utilizatorii putand purta convorbiri telefonice chiar si la volan, daca este neaparat nevoie. Tabletele permit si conectarea la internet Wi-Fi 802.11 b/g/n.

Evolio Quattro 3G si Mondo 3G ruleaza sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean, oferind acces la sute de programe si jocuri dedicate, iar suita de aplicatii Google, precum Google Maps sau Gmail este preinstalata.

Cele doua tablete vor fi disponibile si in varianta cu sistem de navigatie Mireo Don't panic si harta completa a Europei preinstalate. Soft-ul de navigatie Mireo ajuta utilizatorul sa reduca durata deplasarilor si costurile legate de combustibil.

Noua gama de tablete 3G este disponibila la preturile recomandate de 449,90 lei pentru Mondo 3G si 569,90 lei pentru Quattro 3G.

#tableta Evolio, #pret tableta, #quattro mondo , #Stiri Gadget