Echipamente pentru o casa inteligenta si accesorii pentru terminale la IFA Berlin. FOTO

Duminica, 08 Septembrie 2013, ora 09:30
2308 citiri
Echipamente pentru o casa inteligenta si accesorii pentru terminale la IFA Berlin. FOTO
WeMO Insight permite utilizatorilor sa controleze aparatura electronică

Belkin va prezenta, in cadrul IFA Berlin 2013, inovatii in materie de echipamente de automatizare pentru aplicatii casnice, retelistica wireless CA, divertisment, protectie pentru ecrane smartphone si o gama variata de accesorii pentru a imbunatati, conecta, personaliza si proteja smartphone-urile, tabletele si ultrabook-urile.

Astfel, Belkin prezinta WeMo, un echipament de automatizare pentru o casa inteligenta, TrueClear InvisiGlass, o gama de echipamente de protectie a ecranelor, noi routere si solutii de tastaturi pentru tablete.

WeMo Insightt, pentru o casa inteligenta

WeMo Insight permite utilizatorilor sa controleze aparatura electronica din casa prin dispozitive iOS sau Android, dar si sa gestioneze consumul de energie si costul aparaturii electronice de acasa.

Comutatorul WeMo Insightt este o mufa compacta activata prin Wi-Fi, care permite, de asemenea, utilizatorilor sa isi programeze dispozitivele si sa primeasca notificari ori de cate ori o unitate conectata este pornita sau oprita.

Protectia ecranului cu TrueClear InvisiGlass

TrueClear InvisiGlassofera o protectie mai buna Ecranelor

Gama de echipamente de protectie a ecranelor, TrueClear InvisiGlass, ofera o protectie de noua ori mai buna impotriva zgarieturilor, crapaturilor si sparturilor, comparativ cu protectiile standard pentru ecran.

Materialul de polimer din care este realizat InvisiGlass este proiectat sa asigure rezistenta maxima la lovituri si claritate optima pentru protectia a ecranului.

Noi solutii pentru tablete

Ultimate utilizeaza tehnologia Smart Sensing

Belkin a prezentat si solutia de tastaturi pentru tablete, Ultimate, pentru cele cu sisteme de operare iOS si Android. Realizata din aliaj de aluminiu superior, in asociere cu magnet, tocul cu tastatura are o grosime de 8 mm.

Pentru si mai multa practicitate, tocul cu tastatura Ultimate utilizeaza tehnologia Smart Sensing pentru a porni automat tastatura atunci utilizatorul are nevoie de ea si a o opri atunci cand nu este necesara.

Noul router wireless AC1750 DB ofera cea mai buna viteza si acoperire, datorita celor mai recente inovatii in materie de tehnologie Wi-Fi. Router-ul AC 1750 DB de la Belkin functioneaza de pana la 4,3x mai rapid decat un router cu tehnologia "N", atingand pana la 450 Mbps (2,4 GHz) + 1,3 Gbps (5 Ghz).

Noi routere performante

Dotat cu tehnologie cu banda dubla, USB 3.0, porturi Gigabit si instalare Simple Start, AC 1750 DB este un router puternic, ideal pentru locuintele moderne.

Tehnologia pentru antena Multi Beam inclusa contribuie la reducerea unghiurilor moarte, pentru a optimiza redarea in flux a materialelor video pe mai multe dispozitive, in vreme ce Intellistream QoS prioritizeaza automat fluxurile video si de jocuri, pentru a oferi utilizatorilor cea mai buna experienta posibila de divertisment.

Linksys, preluat de Belkin in luna martie a acestui an, va prezenta, de asemenea, router-ul Smart Wi-Fi AC1900 Wireless AC cu banda dubla (EA6900). Cu trei antene detasabile, pentru o raza totala de acoperire imbunatatita si procesor Dual-Core de 800 Mhz pentru performanta, acest router este proiectat pentru o utilizare casnica intensa, cu dispozitive multiple conectate si redare de continuturi HD in flux.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#IFA Berlin, #produse Belkin, #tablete android, #tastatura tablete , #Stiri Gadget