Esti mare amator de gadgeturi? Iata de ce trebuie sa te feresti

Sambata, 21 Ianuarie 2012, ora 00:00
2357 citiri
Esti mare amator de gadgeturi? Iata de ce trebuie sa te feresti

Nu sunt lucruri iesite din comun, dar pot fi considerate totusi niste gadgeturi fara de care poti sa traiesti linistit, pentru simplul fapt ca fie se adreseaza unui numar restrans de utilizatori, fie sunt prea scumpe, fie sunt, pur si simplu, inutile.

MP3 player cu oglinda

Arata ca un fard, numai ca este un mp3 player cu oglinda, care mai are si difuzor. Nu are memorie interna, poate fi folosit doar daca utilizatorul, mai degraba utilizatoarea detine si un card de memorie pe care sa-l monteze in mp3 player.

Durata de functionare este de 20 de ore, cu casti, si de patru ore daca se asculta muzica direct pe difuzorul aparatului.

Functioneaza cu card SD si costa 71 lei.

Masinuta cu bluetooth pentru smartphone-uri cu Android

Aceasta masinuta nu poate fi folosita decat cu ajutorul unui smartphone pe care este instalat un sistem de operare Android 2.x. Functioneaza cu trei baterii si se conecteaza prin bluetooth 2.1.

Controlul masinii se face prin inclinarea telefonului de catre utilizator.

Aria in care masina ramane conectata la telefon este de maxim 15 metri. Producatorul spune ca masina poate fi folosita pana la trei ore. Totusi, daca mai rulati si alte aplicatii pe telefon durata s-ar putea sa fie mult mai scurta.

Masinuta cantareste 205 grame si costa 199 lei.

Boxa pentru iPhone

Aceasta boxa are o tinta precisa. Cu toate ca este produsa de Philips, se adreseaza impatimitilor produselor Apple.

Poate reda muzica de pe o serie de dispozitive, precum iPod, iPod clasic, iPod mini, iPod nano, iPod Nano prima generatie, iPod Nano a 2-a generatie, iPod Nano a 3-a generatie, iPod Nano a 4-a generatie, iPod nano a 5-a generatie, iPod shuffle, iPod tactil, iPod tactil a 2-a generatie, iPod tac.

Mod de redare din suport: Incarcare iPod, Incarcare iPhone. Compatibil cu: iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4.

Boxa este mare cat palma unui om si costa 264 lei.

iPod dock

Acest dock station pentru iPod are o forma unica, doua difuzoare de 3,5'' si, spune producatorul, ofera o calitate audio excelenta pentru muzica stocata in player-ul andocat.

Dar costa 1.039 lei si daca mai adaugi si faptul ca cel mai ieftin iPod costa 219 lei, daca aduni cele doua sume rezulta niste bani pentru care iti poti cumpara un sistem audio dedicat chiar decent.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#gadgeturi 2012, #ipod Apple, #iphone accesorii, #gadgeturi inutile , #Stiri Gadget