Evolio X7, o tableta cu rezolutie de 1280x800. Vezi aici pretul

Joi, 12 Decembrie 2013, ora 19:36
2171 citiri
Evolio X7, o tableta cu rezolutie de 1280x800. Vezi aici pretul

Evolio a lansat tableta X7, cu ecran cu diagonala de 7 inch bazat pe tehnologia IPS Super HD, avand o rezolutie de 1280x800 si o densitate de 216 ppi.

Modelul X7 are procesor Quad-Core la 1,4 GHz si are preinstalat soft-ul de securitate Norton Mobile Security.

X7 face parte dintr-o noua gama lansata de Evolio, X-treme, gama de tablete high-

end, bazate pe cele mai noi tehnologii - procesoare Quad Core, ecrane IPS Super HD, sisteme

de operare Android 4.2, cu un design super subtire.

Gama X-treme au sistem de protectie Norton Mobile Security

Ca element de noutate, tabletele din gama X-treme beneficiaza de sistemul de protectie Norton Mobile Security. Acesta protejeaza impotriva pierderii dispozitivului mobil, furtului informatiilor confidentiale, phishing-ului sau site-urilor web periculoase, spam-ului pe mobil sau a programelor malware de mobil si greyware.

"Am numit aceasta gama X-treme deoarece am atins doua extreme, cea superioara in ceea ce priveste beneficiile oferite clientilor si cea inferioara cand ne referim la dimensiuni si pret. Vom lansa in urmatoarele saptamani si tablete cu diagonale de 8" si 10" din gama X-treme care vor pastra acelasi raport excelent calitate-pret", a spus Liviu Nistoran, Director General Televoice Grup.

Cu un ecran IPS Super HD si procesor Rockchip RK3188T, cel mai nou procesor quad-core Rockchip, la o frecventa de 1,4 GHz, tableta X7 este ideala pentru vizionarea de videoclip-uri si filme la cea mai inalta calitate.

X7 dispune de o memorie interna de 8 GB, cu posibilitatea de a fi extinsa cu 32 GB prin card Micro SD, memorie RAM de 1GB, permite conectivitate prin bluetooth, modem extern 3G si Wi-Fi, si sincronizarea cu alte echipamente, de tip smartphone sau notebook.

Tableta X7 are un pretul de 499 lei.

#evolio tableta, #pret tableta , #Stiri Gadget