FOTO Cu ce gadgeturi poti sa te mentii in forma

Duminica, 02 Februarie 2014, ora 15:00
2079 citiri
FOTO Cu ce gadgeturi poti sa te mentii in forma
FitBit Force unul dintre cele mai bune gadgeturi pentru sanatate

Mentinerea intr-o forma cat mai buna este una dintre principalele dorinte manisfestate in fiecare an de multi, insa aceasta este, de multe ori, greu de indeplinit.

In piata sunt cateva gadgeturi care pot ajuta utilizatorii sa revina la o forma buna. Nu conteaza daca este un GPS care ajuta utilizatorul sa se antreneze sau un ceas care il mentine pe pisa cea buna, acestea pot face utilizatorii mult mai activi, putand scapa de cateva kilograme.

Whithings Smart Body Analyzer

Acest cantar inteligent monitorizeaza greutate, poinderea de grasime din organism, pulsul, tensiunea si chiar si calitatea aerului.

Se sincronizeaza printr-o aplicatie, compatibila cu terminale iOS si Android si arata sanatatea corpului si progresele utilizatorului, ba chiar a utilizatorilor.

Pretul este de 150 de dolari.

TAO WellShell

Utilizatorii pot face peste 50 de exerctitii izometrice cu aces senzor de dimensiunea unei palme, care monitorizeaza si pulsul, durata somnului si distanta parcursa, pe jos.

WellShell poate fi folosit oriune, chiar si in avion sau birou. Poate monitoriza si dieta utilizatorului prin diferite aplicatii, Cel mai probabil va fi in piata sper sfarsitul anului, la un pret de 200-300 de dolari.

Garmin Edge 500 Cycling GPS

Acest "aparat" va fi apreciat de biciclisti, un terminal cu GPS care poate monitoriza distanta, viteza, altitudinea si localiza utilizatorul. Poate fi atasat pe ghidonul bicicletei si poate monitoriza pulsul, caloriila arse si distanta parcura.

Edge 500 are o baterie care tine 18 ore si poate fi reincarcat prin USB. Pretul: 200 de dolari.

iriverOn

iriverOn este o casca Bluetooth si permite ascultarea de muzica in timp ce tine evidenta distantei parcurse, a vitezei, a timpului si caloriilor arse, dar si a pulsului, printr-un senzor biometric

Are mai multe comenzi pentru muzica, cum ar fi volumul, iar utilizatorul poate si sa raspunda la telefon cu acesta. Se incarca prin USB. Totul pentru 200 de dolari.

Skulpt Aim

Cea mai frustranta parte a exercitiilor fizice este aceea ca rezultatele nu se vad imediat. Skulpt Aim este un terminal care calculeaza procenajul grasimi din corpul utilizatorului, chiar si din orice parte a corpului, mai exact, prin simpla apasare pe piele.

Poate fi comandat deja, insa va incepe sa fie livrat din mai, la un pret care va ajunge la 200 de dolari.

Lumo Lift

Micile modificari ale pozitiei corpului pot face diferenta. Acest mic aparat poate fi atasat si pe haine sau accesorii si monitorizeaza activitatea zilnica pentru a imbunatati tinuta utilizatorului.

Se poate cunecta printr-o aplicatie - compatibila iOS si Android care masoara si numarul pasilor si caloriile. Este disponibil pentru precomanda si va fi livrat la primavara. Pretul este de 69 de dolari.

#gadget sport, #sanatate gadget , #Stiri Gadget