FOTO Noua tableta Revo R85, cea mai performanta din portofoliu E-Boda, disponibila in piata. Vezi aici pretul

Luni, 18 Noiembrie 2013, ora 18:36
2079 citiri
FOTO Noua tableta Revo R85, cea mai performanta din portofoliu E-Boda, disponibila in piata. Vezi aici pretul
Noua tableta E-Boda are procesor grafic Quad Core Mali400 la 533 Mhz

Tableta Revo R85, produsa de E-Boda, cea mai performanta din portofoliul producatorului roman, cu display IPS de 7.85", procesor Cortex A9 Quad Core de 1,6 Ghz, memorie RAM de 1 GB si procesor grafic Quad Core este disponibila in piata.

Carcasa din aluminiu are o grosime de numai 8,9 milimetri a obtinut un scor de 18.209 in benchmark-ul AnTuTu.

Tableta are un pret recomandat de 749 lei

Revo R85 are o grosime de 8,9 mm

"Orice roman ar trebui sa se poata bucura de avantajele tehnologiei. De aceea, am inceput reinnoirea gamei de tablete E-Boda cu modelele de 7 inci si 7,85 inci; ne-am propus sa oferim utilizatorilor romani aceleasi standarde tehnologice pe care le ofera marile branduri, la un pret accesibil tuturor. In acest moment, modelul Revo R85 este cea mai puternica tableta din portofoliul nostru, cu un excelent raport calitate-pret, acest lucru fiind confirmat si de testele de tip benchmark", a spus Alexandru Dragoiu, CEO E-Boda.

Tableta este disponibila pe site-ul E-Boda si in magazinele partenere la pretul recomandat de 749 lei.

Noul model tableta permite rularea simultana a patru clipuri video la rezolutie maxima si are sistem de operare Android 4.2.

Procesoul grafic ruleaza la 533 MHz

Display-ul IPS de 7,85 inch are o rezolutie de 1024x768 pixeli care, iar procesorul grafic Quad Core Mali400 ruleaza la 533 Mhz.

Prin intermediul aplicatiei Seenow preinstalate, acestia pot viziona posturi TV, filme, seriale, documentare sau desene animate direct de pe ecranul tabletei, la o calitate video superioara.

Procesorul grafic Quad Core permite rularea a numeroase jocuri pentru Android, de la cele de tip casual sau puzzle, pana la jocuri de strategie, arcade sau racing. Mai mult, modelul Revo R85 face fata chiar si jocurilor 3D cu grafica complexa. Memoria interna de 16 GB, extensibila cu pana la 32 GB, este suficienta pentru stocarea aplicatiilor sau cartilor electronice descarcate din magazinul Google Play.

Modelul permite si prezentari de business

Tehnologia IPS ofera unghiuri largi de vizualizare pentru ca utilizatorii sa parcurga e-mailuri, documente, ziare, reviste sau carti electonice. Prin intermediul aplicatiei Documents to Go preinstalate, utilizatorii pot deschide si edita documente de tip PDF, PPT, DOC sau XLS direct de pe ecranul tabletei sau prin conectarea unei tastaturi.

Revo R85 poate fi utilizat pentru prezentarile de business

Mai mult, functia Wi-Fi Display, ce utilizeaza tehnologia Miracast, permite conectarea tabletei la un HDTV prin Wi-Fi, pentru a reda continutul direct pe ecranul unui televizor. Astfel, Revo R85 poate fi folosita inclusiv ca suport pentru prezentarile de business. Utilizatorii care intra frecvent in video conferinte pot tine legatura cu partenerii lor de afaceri prin intermediul aplicatiilor de tip VoIP precum Google Talk sau Skype, datorita camerei foto frontale.

Modelul Revo R85 mentine utilizatorii conectati in permanenta la Internet, fie prin intermediul retelelor Wi-Fi, fie prin modemul USB 3G. Capacitatea bateriei de 4700 mAh asigura o autonomie de pana la 7h de utilizare continua, pentru ca tableta sa faca fata cu brio unei zile de lucru intense.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tableta pret, #Android eboda, #tableta Eboda , #Stiri Gadget