FOTO Yoga, tableta Lenovo, disponibila si in Romania. Vezi aici pretul

Miercuri, 04 Decembrie 2013, ora 20:13
3649 citiri
FOTO Yoga, tableta Lenovo, disponibila si in Romania. Vezi aici pretul

Tableta Yoga a celor de la Lenovo a fost lansata si in Romania, fiind disponibila in doua variante, unde de zece inch si una de opt inch, cu o autonomie a bateriei de pana la 18 ore.

Tabletele Yoga cantaresc 605 grame (modelul de 10 inci) sau 400 de grame (modelul de 8 inci). Sunt prevazute cu monitoare de inalta definitie cu rezolutie 1280 x 800 si doua camere video - una de 5 MP cu auto focus in spate si inca una in fata; un slot micro SD ce extinde volumul de stocare pana la 64 GB; WiFisi optional 3G in anumite tari, precum si o conexiune micro USB si sistem Dolby DS1.

Optional, Lenovo ofera o tastatura Bluetooth pentru modelul de 10 inci care functioneaza ca un capac, porneste tableta din modul sleep cand este detasata si o opreste cand este atasata. Utilizatorii din anumite tari pot opta si pentru un adaptor wireless WD100 care transmite semnalul video de la tableta catre un televizor. Lenovo ofera un portofoliu de servicii pentru tableta Yoga, inclusiv extensii de garantie, upgrade si suport tehnic premium.

Yoga Tablet: trei moduri de folosire si o autonomie mai mare

Cu ajutorul unui maner (grip) cilindric, modul hold de utilizare este conceput pentru a potrivi tableta comod in mana oricarui utilizator, astfel incat Yoga Tablet sa fie mai usor de tinut si sa ofere un control mai bun al ecranului, chiar si in situatii in care tabletele obisnuite necesita doua maini. Modul Hold simplifica lectura, navigarea in retele sociale sau pe internet.

Pentru a converti Yoga Tablet in modul stand este suficienta rotirea cu 90 grade a cilindrului lateral, ceea ce duce la deschiderea unui suport care ii permite tabletei sa stea singura in pozitie aproape verticala pe birou sau pe masa. Utilizatorii pot modifica unghiul tabletei intre 110 grade si 135 grade . Modul Stand permite vizionarea foarte confortabila a unor filme, efectuarea unor apeluri video si folosirea ecranului tactil cu zece puncte de atingere fara a folosi accesorii suplimentare.

Utilizatorii pot aseza tableta Yoga in modul tilt (inclinat) pentru a scrie text pe tastatura virtuala, a accesa jocuri sau a naviga pe internet, cu tableta asezata pe masa la un unghi mai bun de vizionare. Pentru o experienta si mai buna, utilizatorii pot activa optiunile software de auto-detectare a modului folosit, care aduc la indemana aplicatiile frecvent folosite in modurile hold si stand.

Modelele de 10si de 8inci cu WiFi folosesc procesoare MT8125, iar cele cu 3G sunt prevazute cu procesoare MT8389 Quad Core, avand o capacitate de 16 sau 32 GB si sistem de operare Android 4.2. De asemenea echipate cu sisteme audio Dolby, difuzoarele frontale ale tabletei Yoga creeaza o puternica ambianta sonora, care se pastreaza nealterata si prin folosirea castilor.

Pretul estimativ al Lenovo Yoga este de 1260 lei si de 1650 lei pentru modelele de 8 inci si respectiv 10 inci. Cele doua modele sunt disponibile in Romania din noiembrie 2013. Pretul estimativ al capacului-tastatura Lenovo Yoga 10 Bluetooth Keyboard este de 550 lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tableta lenovo, #pret tableta , #Stiri Gadget