Gadgeturi outdoor preferate de romani. Tu ce ai alege?

Sambata, 29 Aprilie 2017, ora 00:00
4924 citiri
Gadgeturi outdoor preferate de romani. Tu ce ai alege?

Odata cu cresterea temperaturilor apar si primele semne ale dezmortirii pietei de gadgeturi outdoor, iar romani par sa-si indrepte atentia cu precadere spre unele produse care promit sa le faca vara mai interesanta.

In cazul in care nu stii ce e in voga anul acesta, reprezentantii Quickmobile iti dau o mana de ajutor si iti recomanda o serie de produse care se vand deja ca paine calda. Ca un indiciu, ar trebui sa stii ca 60% dintre cei care cumpara aceste dispozitive sunt barbati.

Conform datelor prelucrate de Quickmobile, cererea pentru camere foto si video sport, hoverboard-uri, bratari fitness sau drone a crescut cu aproximativ 40% in intervalul martie-aprilie, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Topul este dominat de camerele foto si video produse de Xiaomi si Newbits, dar nu risca sa arunci o privire si asupra hoverboardurilor Nilox, a bratarilor fitness de la Mykronoz ori a dronelor DJI.

"Cererea tot mai mare pentru produsele destinate activitatilor outdoor ne demonstreaza ca romanii adopta un stil de viata din ce in ce mai activ. Mini-vacanta de 1 Mai a reprezentat un motiv in plus pentru achizitia de gadget-uri outdoor.

Credem ca trendul ascendent inregistrat in intervalul martie-aprilie se va mentine pe intreg parcursul sezonului cald, mai ales pe segmentul vehiculelor electrice, incepand cu hoverboard-urile, unul dintre cele mai indragite produse outdoor de catre romani, pana la bicicletele sau trotinetele electrice", declara Tudor Tiboc, General Manager al Quickmobile.

Sigur, o vara traita la intensitate maxima poate sa ridice bugetul achizitiilor de gadgeturi chiar si pana la 8.000 lei, in cazul in care nu iti poti desprinde privirea de pe transportator electric Moto Big Wheel, produs de Newbits.

Vehiculul imprumuta forma unei motociclete, dar, spre deosebire de modelele conventionale, nu are decat o roata.

Insa, in medie, romanii isi fac un buget de aproximativ 1.200 lei atunci cand vine vorba sa isi completeze colectia de gadgeturi pentru sezonul estival.

#gadgeturi vacanta, #vanzari gadgeturi Romania, #gadget smart , #Stiri Gadget