Gold Phantom, sistemul audio care iti ravaseste simturile

Sambata, 09 Iulie 2016, ora 00:00
4471 citiri
Gold Phantom, sistemul audio care iti ravaseste simturile
Foto: Devialet

Devialet este compania care promite sa asigure cel mai bun sistem audio pentru petrecerile pe care le-ai programat in aceasta vara.

Gold Phantom, cea mai noua creatie a firmei, costa 3.000 de dolari, dar promite sa justifice fiecare banut prin sunetul de exceptie si prin inventiile adaugate dispozitivului, potrivit Luxatic.

Pana sa dai volumul la maximum ar trebui sa stii ca sistemul wireless Gold Phantom se dovedeste capabil sa redea nu mai putin de 4.500 watti din boxe, ceea ce garanteaza de la inceput succesul unei petreceri.

Atunci cand este oprit, sistemul audio se dovedeste o buna piesa decorativa in livingul casei tale, designul sau modern nelasand sa se ghiceasca sub nicio forma adevarata utilizare a dispozitivului.

Tehnologia introdusa in Gold Phantom este si ea uluitoare: zero distorsiuni, zero saturatie si zero zgomot de fundal redat de boxe, iar faptul ca sistemul audio este si portabil nu face decat sa sporeasca farmecul acestuia.

In cazul in care nu esti decis sa aloci un buget atat de mare pentru un sistem audio performant poti apela cu incredere la surorile mai mici ale Fantomei Aurii: Silver Phantom (2.390 dolari) sau Phantom (1.990 USD).

#gadget audio, #sistem audio wireless, #sistem audio Gold Phantom , #Stiri Gadget