Google intra in sectorul bancar. Lanseaza primul card de credit fizic

Sambata, 03 Noiembrie 2012, ora 15:39
1823 citiri
Google intra in sectorul bancar. Lanseaza primul card de credit fizic

Google isi va lansa primul sau card de credit fizic, Google Wallet Card, care va fi sincronizat cu toate conturile conectate, in prealabil, la serviciul Wallet.

Acest card va putea fi utilizat in toate circumstantele in care cardurile de credit obisnuite sunt acceptate, anunta Cnet.

Informatiile se bazeaza pe mai multe capturi de ecran furnizate de Android Police, ce prezinta noua aplicatie prin care acest card poate fi solicitat de la Google.

Aplicatia sugereaza chiar ca utilizatorul sau poate pastra doar acest card asupra sa, lasandu-si obisnuitul portofel acasa.

Cardul va include si alte facilitati, printre care posibilitatea de a accesa oferte speciale sau de a transfera bani intre doi utilizatori, precum si validarea sa la utilizarea mijloacelor de transport in comun.

Google a lansat serviciul Google Wallet in toamna anului trecut, insa acesta nu s-a bucurat de un succes imediat. In august, compania a lansat versiunea pentru cloud a serviciului pentru cardurile Visa, MasterCard, American Express si Discover

#plati Google Wallet, #card fizic Google, #card credit Google, #facilitati card Google , #Stiri Gadget