Husa-etui pentru smartphone: Gata cu ochii obositi de ecran!

Sambata, 29 August 2015, ora 00:00
3756 citiri
Husa-etui pentru smartphone: Gata cu ochii obositi de ecran!
Foto: Lenzcase

Ecranul smartphone-ului din dotare ti se pare prea mic ca sa poti savura zi de zi lectura online? Pentru asta ai avea nevoie de o pereche de ochelari mereu atasata de telefonul tau.

Startupul Lenzcase ofera o solutie ingenioasa pentru aceasta problema, anunta potalul CNET.

Pentru moment, Lenzcase a conceput doar o carcasa potrivita uniui iPhone 6, dar reprezentantii firmei sustin ca, din ianuarie, vor crea modele si pentru telefoanele iPhone 6+ si Samsung Galaxy 6.

Partea buna este ca firma strange in continuare precomenzi pe Kickstarter pentru a finanta intrarea in productie a originalei carcase de telefon.

Astfel se face ca pentru 28 de dolari poti primi carcasa Lenzcase si cele patru perechi de ochelari de vedere, cu dioptrii de +2.0, +2.5, +3.0 si +3.5.

Se estimeaza ca de la inceputul anului viitor, cand produsul va intra direct in magazine, pretul de vanzare ar putea sari de 78 de dolari.

Carcasa este realizata dintr-un amestec de policarbonat superior si aluminiu, protejand atat telefonul, cat si perechea de ochelari de vedere din buzuinarul secret.

Grosimea nu difera decat cu doi centimetri fatra de cea a unei carcase obisnuite, dar te scapa de grija de a cara dupa tine un etui pentru ochelarii de vedere.

Cat despre ochelari, chiar daca nu sunt perechea cu care sa te fatai prin casa toata ziua, neavand o rama completa, se pot dovedi de folos in timpul iesirilor in oras, cand trebuie sa verifici eticheta unui produs sau un document scris cu litere marunte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#husa smartphone ochelari, #accesoriu smartphone, #ochelari vedere, #husa Lenzcase , #Stiri Gadget