Ia-ti cel mai nou proiector pentru propriul Cinema Full HD

Sambata, 30 August 2014, ora 00:00
2611 citiri
Ia-ti cel mai nou proiector pentru propriul Cinema Full HD

Pune-ti la cale propriul cinema Full HD, chiar la tine acasa. Ai nevoie doar de smartphone si de cel mai nou proiector de pe piata, dispus sa se conecteze wireless la orice sursa, dar si sa redea dimensiunea corecta, intr-un dreptunghi perfect indiferent din locul in care este pozitionat proiectorul fata de ecranul de proiectie.

BenQ a lansat proiectorul W1070+, succesorul modelului W1070, saptamana aceasta. Noul proiector dispune de o serie de optiuni inovative pentru transmiterea datelor, respectiv MHL (Mobile High-Definition Link) si WFHD (Wireless Full HD - kit wireless optional). Proiectorul vine echipat cu difuzor integrat de 10W si corectie a dimensiunilor imaginii 2D Keystone pe verticala si orizontala.

Noul proiector reda imagini la rezolutie Full HD de 1920 x 1080 pixeli, cu o luminozitate marita la 2.200 ANSI lumeni, cu cea mai mare paleta de culori 1,07 miliarde, certificate ISFccc, in vreme ce rata de contrast ajunge la 10.000:1.

Diagonala proiectata este de sase metri, iar functiile de ajustare a lentilelor (Vertical Lens Shift) si 2D Keystone (vertical si orizontal) asigura o redare la dimensiuni corecte, intr-un dreptunghi perfect indiferent din locul in care este pozitionat proiectorul fata de ecranul de proiectie.

Cele doua porturi HDMI® v1.4a integrate sunt compatibile cu o serie extinsa de surse video, astfel ca proiectorul poate reda imagini 3D de la Blu-ray player, console de jocuri sau computere.

BenQ W1070+ poate fi conectat la un kit WFHD (Wireless Full HD), ce ofera o optiune inovativa de transfer al datelor, care nu necesita cabluri speciale. Kit-ul consta intr-un transmitator cu doua intrari HDMI, o iesire HDMI si un receptor conectat simultan prin USB la proiector si sursa de alimentare.

Mai mult, proiectorul BenQ W1070+ permite conectarea smartphone-ului sau tabletei direct la proiector, pentru a reda cu usurinta fotografii sau clipuri video pe o diagonala generoasa. In plus, adaptorul MiraCast poate fi utilizat pentru a reda continut wireless dintr-un dispozitiv compatibil.

Proiectorul Full HD BenQ W1070+ cu kit WFHD va fi disponibil la partenerii BenQ din Romania in luna septembrie la un pret estimativ de 4.299 de lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#BenQ W1070, #noul proiector BenQ, #proiector cinema Full HD , #Stiri Gadget