LG a lansat in Germania un televizor cu ecran curbat OLED. Vezi aici pretul

Miercuri, 28 August 2013, ora 08:11
3361 citiri
LG a lansat in Germania un televizor cu ecran curbat OLED. Vezi aici pretul
Noul televizor LG cu ecran OLED

LG a lansat televizorul cu ecran curbat OLED, modelul 55EA9800, in Germania, aceasta fiind prima piata din Europa unde acest model este disponibil si poate fi cumparat incepand din aceasta saptamana.

"LG este dedicat pe deplin in a pune la dispozitie tehnologia cea mai avansata pentru televizoare OLED clientilor sai europeni. Cu un display de generatie viitoare si un design curbat foarte subtire, televizorul nostru OLED cu forma curbata reprezinta inceputul unei noi ere in ceea ce priveste modul de a iti petrece timpul liber acasa", a spus In-kyu Lee, vicepresedintele si seful diviziei TV Electronics Home Entertainment a companiei sud-coreene.

Europa, aproape o treime din piata televizoarelor OLED

DisplaySearch estimeaza ca Europa va reprezenta 30 de procente din piata globala de televizoare OLED pana in 2017. Tot aceeasi firma de cercetare estimeaza o cerere de peste sapte milioane de unitati de astfel de televizoare pana in 2016.

Noul televizor LG are inclusa o noua tehnologie

Avand un ecran elegant curbat si propria tehnologie WRGB OLED a LG inclusa, acest televizor asigura o calitate exceptionala a imaginii. Pentru design, acesta a fost premiat cu premiul Red Dot: Best of the best si a fost confirmata de asemenea de examinatori internationali de produse, precum TUV Rheinland, Intertek si VDE pentru calitatea extraordinara a imaginii. Televizorul premium LG a fost primul TV OLED din lume care a primit un certificate THX.

Televizorul LG cu ecran OLED, modelul 55EA9800, va avea in Germania un pret recomandat de 8.999 de euro.

Noul televizor LG cu ecran OLED va fi lansat si pe alte piete europene in 2013

Compania sud-coreeana a anuntat si faptul ca acest nou televizor cu ecran OLED va fi lansat si pe alte piete europene in ultimul trimestru din acest an, iar preturile pentru aceste piete vor fi anuntate in momentul lansarii.

#LG produs, #LG OLED, #televizor OLED, #pret televizoare , #Stiri Gadget