LG Electronics scoate pe piata noul mobil cu camera foto profesionala, LG Viewty

Miercuri, 24 Octombrie 2007, ora 11:32
942 citiri

LG Electronics, unul din principalii jucatori mondiali in materie de tehnologie mobila, lanseaza pe piata europeana un nou model de mobil cu camera foto profesionala, LG Viewty.

Noul model, LG-KU990, este primul din noua gama de terminale de inalta tehnologie prezentate de companie in cadrul IFA 2007. LG Viewty se bucura de caracteristici unice, folosite pentru prima data in dotarea unui telefon mobil.

Ecranul senzitiv LCD, introdus pentru prima data la terminalul LG Prada, a primit imbunatatiri pentru noul model LG Viewty, prin adaugarea vibratiilor care confirma activarea functiei pentru care utilizatorul opteaza. Dupa captarea unei fotografii, utilizatorul o poate vizualiza imediat si o poate edita pe ecranul senzitiv de 3 inch, prin functia de editare manuala si apoi o poate trimite prietenilor. In plus, ecranul permite utilizatorilor vizualizarea fisierelor video DivX in format wide.

"Lansarea noului LG Viewty se inscrie in angajamentul companiei de a oferi tehnologie de ultima ora. Cerintele utilizatorilor de terminale mobile cu camera foto sunt din ce in ce mai mari, mai ales in ceea ce priveste calitatea imaginii, iar compania LG raspunde prin LG Viewty. Prin acest nou terminal, LG redefineste standardele pe piata de telefonie mobila cu camera foto, oferind caracteristici de prima clasa. Utilizatorii vor putea astfel sa se bucure de fotografiile realizate si sa le trimita prietenilor", a declarat Skott Ahn, CEO al LG Electronics Mobile Communications.

<b>Bloombiz</b>

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.