Plateste taxa de pod direct din aplicatie

Vineri, 05 Iunie 2015, ora 12:01
2405 citiri
Plateste taxa de pod direct din aplicatie
Foto: Auto.ro

Soferii pot achita taxa de pod de la Fetesti-Cernavoda prin intermediul aplicatiei de mobil Auto.ro si pot trece liber, fara sa mai astepte la bariera.

Serviciul "Taxa de pod" din aplicatia Auto.ro permite utilizatorilor trecerea libera a podului de la Fetesti-Cernavoda pe benzile fara bariera si plata tarifului prin SMS. Astfel, soferii nu trebuie sa mai opreasca la statia de taxare aflata pe prima banda, unde se realizeaza plata cash.

Procesul de plata a taxei de pod din aplicatia de mobil Auto.ro este simplu, rapid si sigur: soferii completeaza numarul de inmatriculare si categoria autovehiculului, achita prin SMS, apoi primesc confirmarea instantaneu tot prin SMS.

Peajul este valabil pentru o singura trecere si se poate achizitiona inaintea trecerii sau cel tarziu pana la ora 23:59:59 a zilei urmatoare trecerii.

Aplicatia Auto.ro este extrem de utila soferilor care doresc sa achite contravaloarea tarifului de trecere pod oriunde s-ar afla, facand economie de timp si evitand situatiile unor eventuale amenzi.

Taxa de pod se achita prin SMS din retelele Vodafone, Orange, Telekon sau DigiMobil. Auto.ro nu percepe taxa suplimentara pentru serviciul plata taxa de pod. Serviciul este disponibil momentan pentru trecerea de la Fetesti - Cernavoda urmand ca intr-o faza urmatoare, sa fie extins si la alte poduri de trecere.

#aplicatie plata taxa de pod, #taxa de pod Autoro , #Stiri Gadget