Recupereaza-ti muzica preferata de pe vechile casete

Sambata, 06 Decembrie 2014, ora 00:00
4990 citiri
Recupereaza-ti muzica preferata de pe vechile casete
Foto: Hammacher Schlemmer

Vechile casete, fie ele originale sau inregistrate, nu se vor mai pierde acum! Business24 iti recomanda in acest weekend un sistem care-ti salveaza toate amintirile frumoase din tinerete.

"The Best", convertorul portabil de casete audio in fisiere MP3, este cea mai convenabila solutie de salvare a inregistrarilor uitate pe vechile colectii de casete din perioada anilor '90.

Fie ca vorbim de inregistrari ambientale sau de unele de studio, "The Best" are cel mai performant sistem de conversie a inregistrarilor de pe banda magnetica in format MP3, primind si premiul Institutului Hammacher Schlemmer.

Iti va fi de real folos sa transferi inregistrarile de pe vechea ta colectie de casete audio intr-o arhiva electronica, mai ales ca dispozitivul pastreaza caracteristicile sunetului original, fara niciun fel de distorsiune.

Nu iti va fi dificil sa folosesti convertorul "The Best". Este ajuns sa il cuplezi la un computer prin intermediul unui cablu USB si sa apesi butonul Record pentru a transforma inregistrarile de pe caseta in fisiere MP3. Dispozitivul are dimensiunea unui walkman clasic si functioneaza cu doua baterii AA.

#inregistrari audio, #conversie inregistrari audio, #convertor mp3, #caseta transformata in mp3 , #Stiri Gadget