Romanii de la E-Boda ataca piata tabletelor cu un nou model low-cost, pentru incepatori FOTO

Luni, 28 Octombrie 2013, ora 18:27
1587 citiri
Romanii de la E-Boda ataca piata tabletelor cu un nou model low-cost, pentru incepatori FOTO
Impresspeed E350 Dual Core, o noua tableta disponibila pe piata

Romanii de la E-Boda extind gama de tablete cu un modelul Impresspeed E350, mai ieftin, destinat utilizatorilor incepatori, fiind dotata cu procesor Dual Core de 1,5 GHz, 1 GB de RAM si sistem de operare Android 4.2.

Modelul completeaza gama de tablete de sapte inch. Impresspeed E350 Dual Core este disponibila la pretul recomandat de 399 lei.

"Cu acest model de tableta ne adresam utilizatorilor cu nevoi minime de comunicare si un buget limitat. Am cautat dimensiunea potrivita, astfel incat acestia sa poata transporta si manevra tableta cat mai usor, dar, in acelasi timp, sa le asigure toate functiile de comunicare de baza," declara Alexandru Dragoiu, CEO E-Boda.

Noua tablete are sistem de operare Android

Tableta permite redarea de clipuri video si accesarea de jocuri si aplicatii

Impresspeed E350 Dual Core vine cu specificatii ce asigura toate nevoile de comunicare ale unui utilizator incepator. Procesorul, memoria si sistemul de operare Android 4.2 permit navigarea fluida pe Internet, redarea de clipuri video si accesarea de jocuri si aplicatii.

Noua tableta are memorie interna de 8 GB, care poate fi extinsa pana la 32 GB prin card microSD sau stick USB, oferind suficient spatiu de stocare pentru filme, fotografii, jocuri, carti electronice sau documente.

Impresspeed E350 are rezolutie 1024x600p

Modelul are ecranul de sapte inch cu o rezolutie de 1024x600p, sensibil la atingere in 5 puncte independente, ceea ce permite editarea comoda si rapida a documentelor sau redactarea de e-mail-uri, fie direct de pe ecranul tabletei, fie prin conectarea unei tastaturi USB.

Utilizatorii raman conectati in permanenta, fie prin intermediul retelelor Wi-Fi, fie prin modem USB 3G. Astfel, modelul Impresspeed E350 Dual Core ofera accesul la toate functionalitatile de comunicare in miscare, precum aplicatii mobile, retele de socializare, navigare pe site-uri sau initierea de apeluri voce sau video prin intermediul unor aplicatii dedicate ca Skype sau Google Hangouts.

Mai mult, tableta vine cu aplicatia Seenow preinstalata, utilizatorii beneficiind de prima luna de acces gratuit la sectiunile pe baza de abonament.

#Impresspeed E350, #tableta Eboda, #tableta android, #pret tableta , #Stiri Gadget