Samsung Galaxy S2, testat in gheata finlandeza la -30 de grade

Luni, 13 Februarie 2012, ora 14:32
2078 citiri
Samsung Galaxy S2, testat in gheata finlandeza la -30 de grade

Revista finlandeza MikroPC a demonstrat ca telefoanele Samsung pot functiona la temperature cuprinse intre 38 si -20 de grade Celsius.

Echipa tehnica de recenzie de la MikroPC a testat 15 dintre cele mai populare telefoane mobile disponibile in Finlanda, in cadrul Weather Room, situata in Centrul de Cercetare VTT de la Espoo, Finlanda.

Acest laborator specializat de cercetare ofera un control complet asupra temperaturii interne, ceea ce inseamna ca temperaturile indicate de catre aparatele de masurare pot fi modificate chiar si cu o fractiune de grad.

MikroPC a descoperit ca smartphone-ul cel mai rezistent la temperaturi scazute este Samsung GALAXY S II, care a functionat pana in momentul in care temperaturile au atins -35 de grade Celsius.

Temperatura initiala din laboratorul de cercetare a fost setata la zero grade Celsius, temperatura care a fost coborata incremental cu cate cinci grade, pana in momentul in care niciun smartphone nu a mai functionat.

Un factor major care face smartphone-urile sa nu mai functioneze sub pragul de zero grade este bateria.

Cand temperatura scade considerabil, un telefon mobil inregistreaza bateria ca fiind consumata, chiar daca aceasta este complet incarcata - deci telefonul nu va putea fi pornit.

Samsung Electronics are 190.500 de angajati in 206 de birouri din 68 de tari.

#Samsung Galaxy S II baterie, #baterie smarpthone, #samsung smartphone , #Stiri Gadget