Sony a lansat noul Cyber-shot RX100 III

Sambata, 17 Mai 2014, ora 00:00
2080 citiri
Sony a lansat noul Cyber-shot RX100 III

Pleci in vacanta si inca nu ti-ai cumparat o camera foto care sa te multumeasca pe deplin? Stai cu ochii pe ultimele lansari din domeniu si sigur vei reusi sa gasesti cea mai buna varianta.

In continuarea seriei de materiale despre cele mai asteptate camere foto ale verii, Business24 iti prezinta in acest weekend cea mai noua lansare Sony - Cyber-shot RX100 III - un aparat foto compact, dar foarte performant, usor si elegant.

Noul model al gamei RX100 este dotat cu un obiectiv grandangular luminos ZEISS Vario-Sonnar T 24-70 mm F1.8-2.8, care poate fi folosit la fel de bine pentru portrete si detalii, cat si pentru peisaje.

Pentru cei care vor sa fie atenti la detalii si sa simta ca fotografiaza in stilul clasic, Sony a echipat acest model cu un vizorul electronic retractabil OLED Tru-Finder, care "stie" cand nu mai ai nevoie de el, se ascunde si porneste automat ecranul, daca nu privesti prin el.

Alte caracteristici tehnici impresionate pentru o camera foto compacta ar fi senzorul tip 1.0 Exmor R CMOS cu iluminare din spate cu 20,1 megapixeli efectivi si procesorul de imagine BIONZ X.

Cyber-shot RX100 III poate inregistra Full HD la un bit-rate crescut, de 50 Mbps, cu suport XAVC S.

Pentru ca "selfie-urile" sunt la mare moda, camera vine si cu un ecran LCD rabatabil, pe care il poti reorienta in fel si chip, la 180 de grade, atunci cand vrei sa-ti faci poze singur. Nu in ultimul rand, sistemul te ajuta si cand vrei sa surprinzi anumite detalii, din unghiuri mai complicate.

Varful gamei RX100 este compatibil cu televizoarele 4K si iti ofera posibilitatea de a-l controla manual si chiar de a-i personaliza un buton, care va raspunde astfel unei actiuni la alegerea ta.

Cyber-shot RX100 III poate surprinde imagini foarte bune chiar si atunci cand lumina este slaba, iar zgomotul de imagine a fost si el redus, fata de modelul anterior. In plus, RX100 III este de trei ori mai rapid decat RX100 II, dar nu si de trei ori mai scump.

Desi inca n-a ajuns in magazinele din Romania, ne putem astepta sa coste in jur de 3.000 de lei, daca ne gandim ca pretul sau de lista este doar cu 100 de dolari mai mare decat al predecesorului.

#Sony Cybershot RX100 III, #Sony camera foto compacta, #Sony aparat foto , #Stiri Gadget