Sony a vandut mai mult de 120 milioane de console PlayStation 2

Luni, 29 Octombrie 2007, ora 21:28
1208 citiri
Sony a vandut mai mult de 120 milioane de console PlayStation 2

Sony Computer Entertainment America (SCEA) a vandut la nivel global peste 120 de milioane de console PlayStation 2 si peste un miliard de jocuri pentru PlayStation 2 in sapte ani de la lansare, potrivit vnunet.com.PlayStation 2 este cea mai bine vanduta consola de jocuri a companiei Sony, de la a carei lansare s-au implinit luni sapte ani.

"Ne asteptam la continuarea cresterii vanzarilor pentru PlayStation 2 si anticipam ca ciclul de viata al acestui produs il va depasi pe acela al consolei originale PlayStation", a declarat presedintele si directorul executiv al SCEA, Jack Tretton.

Software-ul PlayStation 2 include aproximativ 1.500 de jocuri, numar la care se vor adauga 160 de jocuri noi in America de Nord pana la finalul lunii martie a anului viitor. Noile titluri vor include Guitar Hero III: Legends of Rock, High School Musical: Sing It, Madden NFL 08, Manhunt 2, NBA '08, Rock Band si Buzz.

Cu ocazia aniversarii celor sapte ani de la lansarea consolei, Sony va lansa o editie limitata PlayStation 2 din ceramica alba dotata cu doua microfoane USB. Noul PlayStation 2 va fi disponibil in America de Nord la inceputul lunii noiembrie la pretul de 150 de dolari.


<b>Bloombiz</b>
(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <ahref=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.