Sony lanseaza televizoarele Android TV. Cand vor fi disponibile in Europa

Marti, 06 Ianuarie 2015, ora 12:37
2049 citiri
Sony lanseaza televizoarele Android TV. Cand vor fi disponibile in Europa
Foto: Sony

Sony a lansat in cadrul CES 2015 gama BRAVIA™ 2015, o serie de 12 modele 4K Ultra HD TV ce folosesc noua platforma Android TV.

Noua platforma Android TV imbunatateste experienta de vizionare aducand pe ecranul generos al televizorului toate aplicatiile apreciate pe telefon sau pe tableta.

Cu ajutorul microfonului incorporat in telecomanda cu touch, poti folosi oricand functia de comanda vocala pentru a naviga prin continut sau pentru a controla televizorul. Cu aplicatia Google™ Cast™ poti "trimite" simplu si rapid continutul din telefon sau tableta direct pe ecranul televizorului.

Noua interfata mult mai intuitiva aduce la varful degetului continutul si aplicatiile disponibile prin care poti naviga cu ajutorul telecomenzii One-Flick, fie ca vrei sa treci prin canalele TV, sa cauti clipuri pe internet, sa te uiti la cele mai noi fotografii sau filme stocate in telefon.

"Noua serie de televizoare inglobeaza cele mai noi tehnologii, de la imaginea 4K, la interfata intuitiva smart si platforma Sony Android TV™, totul intr-un corp ultra subtire si cu sunet de inalta rezolutie", spun oficialii companiei intr-un comunicat de presa.

Iata toate detaliile cu privire la noile televizoare cu Android TV furnizate de Sony:

Procesor 4K X1

Lansat anul acesta, procesorul de 4K X1 aduce o claritate uimitoare, fie ca urmaresti filme 4K, continut High Definition sau Standard Definition, dar si atunci cand te uiti la clipuri online.

Noul procesor X1 este cheia imaginilor clare, cu contrast ridicat si culori stralucitoare si naturale indiferent de sursa de semnal. Acesta analizeaza in detaliu calitatea semnalului oferit de sursa si imbunatateste continutul HD sau SD pana la rezolutie 4K.

Orice imagine este redata in culori realiste si contrast rafinat. Zgomotul de imagine este redus, iar contrastul este imbunatatit dinamic pentru imagini stralucitoare si un negru profund.

Design nou pentru cele mai subtiri televizoare 4K

Noua linie BRAVIA nu este doar mai inteligenta, dar este si mai subtire. Uimitorul model X90C dezvaluie un design nou "Floating Style" care ofera o grosime de doar 4,9mm. Datorita suportului pentru perete disponibil in pachet, noul X90C are cu adevarat un aspect uimitor atunci cand este montat pe un perete.

Auzi fiecare detaliu cu ajutorul tehnologiei High-Resolution Audio

Tehnologia High-Resolution Audio isi face debutul pe noua linie de televizoare BRAVIA 2015 incorporata in televizoarele X94C si X93C. Standardul tehnologiei Hi-Res Audio se refera la orice inregistrare audio care are o calitate mai buna decat cea existent pe un CD, aducand muzicii cele mai fine si subtile detalii.

Datorita tehnologiei DSEEHX, sunetul redat de televizoare este imbunatatit automat.

Noile televizoare Sony BRAVIA 4K si Full HD vor fi disponibile in Europa incepand din luna februarie 2015.

#Sony Bravia Android TV, #lansare Android TV , #Stiri Gadget