Swarovski ridica Fitness Tracker la rang de bijuterie

Sambata, 10 Ianuarie 2015, ora 00:00
2094 citiri
Swarovski ridica Fitness Tracker la rang de bijuterie
Foto: Luxury Launches

Bratara de fitness solara, o inedita creatie a bijutierilor austrieci de la Swarovski in colaborare cu programatorii firmei Misfit a fost prezentata saptamana aceasta in Las Vegas, la CES 2015.

Avand rol de monitorizare a functiilor vitale in timpul programului de fitness si in timpul somnului, bratara fitness conceputa de cele doua companii are avantajul de a se reincarca cu ajutorul energiei solare anunta revista de profil Luxury Launches.

Pana acum, dispozitivele de acest tip necesitau reincarcarea constanta la 5-6 zile.

Cu noua bratara insa, cele doua firme ataca in acelasi timp segmentul gadgeturilor portabile cat si pe cel al accesoriilor de moda. Cristalele Swarovski au atat rol functional, cat si decorativ pe aceasta bratara.

Daca iubesti violetul cu siguranta te vei atrasa de acest accesoriu sic si util, cristalele Swarovski de aceasta nuanta fiind cele responsabile cu colectarea energiei solare.

Incarcarea bateriei nu dureaza mai mult de 10-15 minute de expunere la soare, iar efectul dureaza pana la trei zile.

Bratara va fi disponibila pe piata abia spre vara anului acesta, iar pretul accesoriului smart decorat cu cristale violet nu va depasi 250 de dolari. Alte accesorii pot completa colectia ta de bijuterii smart pentru inca 150 de dolari.

#bratara fitness solara, #bijuterii smart, #gadget cu cristale Swarovski, #Swarovski Fitness Tracker , #Stiri Gadget