Tableta Nook 7 inch, lansata oficial. Vezi cum arata

Luni, 07 Noiembrie 2011, ora 20:28
1733 citiri
Tableta Nook 7 inch, lansata oficial. Vezi cum arata

Tableta Nook a fost lansata, in mod oficial, de cei de la Barnes&Noble, care au vrut sa aduca un concurent pentru Kindle Fire, lansata la sfarsitul lunii septembrie de Amazon.

Willian Lynch, CEO-ul Barnes&Noble, a anuntat ca noua tableta este mult superioara celei lansate de Amazon, pentru ca are o carcasa complet laminata si pentru ca are de doua ori mai multa memorie RAM, arata Tech Crunch.

Tableta de 7 inch are un aspect similar cu modelul Color, dar are accesorii mult diferite: procesorul dual-core de 1 GB, cu o memorie RAM de aceeasi capacitate si cu o memorie interna (inclusiv un slot microSD cu suport pentru pana la un card de 32 GB).

Principala diferenta dintre tableta Nook si cea de la Amazon consta in cantitatea de continut disponibila, pana la 2.5 milioane de carti, mii de aplicatii si multe jocuri noi.

Comparativ cu modelul Nook Color, tableta de 7 inch va fi mai subtire cu 5 mm si mai usoara cu 25,5 grame. In plus va avea o multime de aplicatii multimedia preinstalate.

Videoclipurile pot fi redate high definition, iar producatorii promit ca bateria va tine 11 ore.

Tableta va fi gasita in magazine incepand cu saptamana viitoare, la un pret de 249 de dolari. Intre timp, celelalte produse similare vor inregistra scaderi de pret. Modelul Nook Color s-a ieftinit pana la 199 de dolari, in timp ce Nook Simple Touch poate fi cumparata si pentru 99 de dolari.

#tableta nook 7 inch, #lansare tableta nook, #Amazon Kindle Fire , #Stiri Gadget