Top 5 cele mai bune smartphone-uri ale momentului

Sambata, 12 Noiembrie 2011, ora 00:00
6749 citiri
Top 5 cele mai bune smartphone-uri ale momentului
Smartphone, de la afaceri la distractie

Producatorii de telefoane inteligente ne-au bombardat, anul acesta, cu cele mai stralucitoare, destepte si high-tech device-uri. In acest amalgam de lansari, luarea celei mai bune decizii de cumparare poate deveni o misiune imposibila.

Daca va ganditi sa va innoiti telefonul in curand si nu sunteti dependent de un brand anume, iata topul celor mai bune cinci smartphone-uri, realizat de BusinessInsider.com.

Locul 1 - iPhone 4 si 4S

In ciuda competitiei acerbe, iPhone ramane in topul telefoanelor inteligente. Nu conteaza daca veti decide sa ramaneti cu varianta de anul trecut sau veti cumpara noul 4S. Oricum ar fi, va veti putea lauda ca aveti in buzunar cea mai buna tehnologie de pe piata.

Pret: iPhone 4, varianta 16 GB, incepand cu 199 dolari

iPhone 4S, varianta 32 GB, incepand cu 299 dolari

iPhone 4S, varianta 64 GB, incepand cu 399 dolari

Locul 2 - Samsung Galaxy Nexus

Galaxy Nexus este primul telefon care ruleaza Android Ice Cream Sandwich. Sistemul de operare de la Google vine cu un design inedit, insa mentine elementele populare ale Android Honeycomb.

Telefonul are un dispay gigant de 4,65 inchi, LTE si un ecrand HD care poate sustine aplicatii video de pana la 720p.

De mentionat ca aceasta bijuterie de la Samsung nu a fost inca lansata, insa, conform zvonurilor, nu avem foarte mult de asteptat.

Pret: incepand cu 299 dolari (estimativ)

Locul 3 - Samsung Galaxy S II

Acest model este cea mai mare amenintare de moment pentru iPhone. Este prezent in portofoliul majoritatii operatorilor telecom globali si vine cu un procesor dual-core impresionant si cu viteze 4G.

Printre cele mai apreciate dotari se numara: camera video HD de 1080p, dispay-ul AMOLED Plus si sistemul Android Gingerbread. Daca nu va place iPhone, aceasta este cea mai buna alternativa.

Pret: incepand cu 299 dolari

Locul 4 - Motorola Droid Razr

Razr s-a intors! De data aceasta, Motorola a transformat Droid Razr in cel mai subtire telefon de pe piata. Gadget-ul are un ecran de 4,3 inchi si ofera acces la MotoCast, un serviciu de sharing asemanator cu iCloud.

Pret: incepand cu 299 dolari

Locul 5 - Motorola Droid Bionic

Acest model este de departe cel mai puternic telefon de pe piata. Singurul lucru cu adevarat prost este interfata Blur pentru Android, care face telefonul destul de greu de utilizat.

Cu toate acestea, acest gadget arata destul de atragator.

Pret: incepand cu 299 dolari

#top telefoane, #top smartphone, #cele mai bune smartphone, #iphone, #sansung galaxy , #Stiri Gadget