Top gadgeturi 2012: Ti-ai pregatit lista de dorinte?

Marti, 25 Decembrie 2012, ora 00:00
3538 citiri
Top gadgeturi 2012: Ti-ai pregatit lista de dorinte?

Daca unul din cele mai populare gadgeturi ale anului 2012 face parte din lista ta de dorinte "de indeplinit" la inceputul anului 2013, ai putea alege un Samsung Galaxy S3, o camera Sony Cyber-shot DSC-HX200V sau chiar un Kindle Paperwhite, in functie de nevoile tale.

Anul viitor se anunta unul plin de lansari de modele noi de tablete si smartphone-uri. Pana atunci, insa, poti profita de faptul ca cele mai populare dispozitive de pe piata au inceput sa fie mai ieftine, in conditiile in care sunt in continuare foarte performante.

Business24 iti recomanda cateva gadgeturi IT care ti-ar putea face viata mai comoda, mai eficienta si mai distractiva.

Samsung Galaxy S3

Samsung Galaxy S3 are un ecran urias, cu imagine HD, o baterie puternica si o camera foto foarte buna.

Are un procesor dual-core Qualcomm si merge si in reteaua 4G.

Avantajele acestui telefon sunt sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich, procesorul foarte puternic, camera foto de 8 megapixeli.

Sony Cyber-shot DSC-HX200V

Acest aparat poate acoperi o arie larga de fotografii, de la prim-planuri, la fotografii panoramice.

Este un aparat foto foarte rapid, cu un zoom foarte mare (30x) si o calitate excelenta a inregistrarii video.

Google Nexus 7

Concurenta pe piata de tablete este mai apriga ca oricand, dar Google Nexus nu are probleme in segmentul de pret in jurul valorii de 200 de dolari, fiind peste concurenta directa, adica Amazon si Barnes&Noble, datorita sistemului de operare si a universului extins de aplicatii.

Tableta are un ecran bun, design confortabil si o baterie cu durata de viata suficient de mare incat sa multumeasca si pe cei mai pretentiosi dintre utilizatori. Sistemul de operare Android 4.2 este un plus al acestei tablete.

Tableta Nexus este cea mai ieftina cale de a experimenta lumea tabletelor cu ecran de 7 inci si cu sistem de operare Android.

Kindle Paperwhite

Daca esti un cititor inrait si iti place sa citesti inclusiv noaptea, Kindle Paperwhite este solutia ideala pentru tine. Amazon este producatorul cu cel mai mare succes in ceea ce priveste dispozitivele de citit carti electronice, iar Paperwhite nu face exceptie de la acest renume.

Dispozitivul are lumina incorporata, sa poti citi inclusiv pe intuneric, iar ecranul are o dimensiune de 6 inci.

Bateria tine suficient sa citesti opera lui Victor Hugo, avand o autonomie de 2 luni, cu wireless-ul inchis.

GoPro Hero 3

Este cea mai buna camera de filmat pentru sportivi. GoPro Hero 3, care poate costa, in functie de configuratie, intre 200 si 400 de dolari, este o camera video rezistenta la apa, cu un senzor de 5 megapixeli, care poate filma la o rezolutie de 1080 de pixeli. Exista si varianta cu senzor de 11 megapieli sau de 12 megapixeli.

Toate cele trei modele ofera conectivitate Wi-Fi.

#gadgeturi 2012 Craciun, #tableta cadou Craciun, #smatphone cadou Craciun, #camera foto video cadou Craciun , #Stiri Gadget