Top tablete de cumparat in 2013

Luni, 31 Decembrie 2012, ora 00:00
5709 citiri
Top tablete de cumparat in 2013

Au fost lansate in 2012, dar sunt inca printre cele mai bune gadgeturi ale momentului. 2013 se anunta a fi inca un an al tabletelor, care inlocuiesc, treptat, PC-ul, laptopul, ultrabook-ul si, uneori, chiar si telefonul mobil.

Vezi care sunt tabletele care au facut furori in 2012 si care sunt si acum, la intrarea in noul an, o buna achizitie pentru orice tip de utilizator.

Daca vrei saincepi noul an cu o achizitie, Business24 te invita sa iei in considerare urmatoarele dispozitive: Google Nexus 10, Amazon Kindle Fire HD, Acer Iconia W510, Asus Transformer Pad Infinity si Samsung Galaxy Note 10.1.

Google Nexus 10

Multi producatori au aratat ca-i usor sa iesi pe piata cu o tableta Android cu ecran de 10,1 inci. Cu Nexus 10 insa, Google si partenerul sau hardware, Samsung, au aratat ca este posibil sa fie lansata o tableta de asemenea dimensiuni care sa fie placuta la utilizare si sa arate si bine.

Tableta, de 400 de dolari, este subtire si usoara, dar cel mai mare avantaj al sau il constituie sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean, cea mai recenta versiune a sistemului de operare produs de Google.

Dezavantajul, fata de tableta iPad, este faptul ca numarul aplicatiilor este relativ mic.

Site oficial.

Amazon Kindle Fire HD

Kindle Fire HD are un ecran impresionant si difuzoare Dolby stereo. Amazon are un tel obsesiv in a-si incuraja utilizatorii sa cumpere si sa consume carti, filme, muzica sau aplicatii. Daca te deranjeaza reclamele de pe ecran, le poti inlatura pentru 15 dolari.

Un update software recent iti da posibilitatea de a seta tableta in asa fel incat sa o poata folosi si copiii, fara sa fie vreun pericol in ceea ce priveste continutul vizualizat pe ea.

Detaliile oficiale.

Acer Iconia W510

Acer Iconia w510 este o tableta careia ii poate fi atasata o tastatura si care functioneaza cu sistem de operare Windows 8.

Ceea ce o diferentiaza de alte tablete este ecranul, de 10,1 inci, ideal pentru transformarea ei intr-un laptop.

Pretul pleaca de la minim 500 de dolari,iar modelul cu spatiu de stocare de 64 GB ajunge la 750 de dolari.

Site-ul producatorului.

Asus Transformer Pad Infinity

Asus Transformer Pad Infinity este o tableta-latop, un produs hibrid, cu ecran de 10,1 inci si rezolutie de 1920x1200 de pixeli. Dispozitivul este dotat cu un procesor puternic quad-core Tegra 3, ideal pentru jocuri.

Cand e timpul sa lucrezi ii poti atasa o tastatura, iar tableta se transforma intr-un notebook.

Pretul acestei tablete pleaca de la 500 de dolari, la care se adauga 150 de dolari pentru carcasa de tip dock.

Pagina oficiala a produsului.

Samsung Galaxy Note 10.1

Experienta ne-a invatat ca lucrul care-l apreciaza utilizatorii cel mai mult la o tableta nu este un stylus. Samsung Galaxy Note 10.1 vrea sa demostreze contrariul si ofera o experienta inedita utilizatorului cu acest "creion".

Pretul tabletei pleaca de la 500 de dolari.

Software-ul acestei tablete cu ecran de 10,1 inci nu se ridica la acelasi nivel cu cel instalat pe tableta iPad, cea mai vanduta tableta din lume, dar Samsung a facut cateva modificari sistemului de operare Android in directia productivitatii, cum este de exemplu posibilitatea de a pune doua aplicatii pe ecran in acelasi timp.

Detalii oficiale.

#tableta samsung, #tableta Windows 8, #tableta Google Nexus, #tableta Amazon, #tableta asus, #tableta Acer , #Stiri Gadget