VIDEO Top 5 cele mai ciudate produse lansate la CES

Joi, 09 Ianuarie 2014, ora 12:07
2284 citiri
VIDEO Top 5 cele mai ciudate produse lansate la CES
Sursa foto:youtube.com

Pe langa tehnologii avansate si gadgeturi spectaculoase, la expozitia CES au fost prezentate si o serie de produse mai ciudate.

Cei de la Bloomberg au realizat un top cu aceste "dispozitive" care cuprinde de la o bicicleta electrica pana, la iPotty pentru iPad.

Pe locul cinci este Solowheel, bicicleta electrica prezentata in 2012, descrisa ca find "cel mai mic, ecologic si convenabil mijloc de transport inventat vreodata". Pretul anuntat era de 1.995 dolari.

Locul patru este ocupat de "Brainwave cat ears", dispozitiv lansat in 2013 de Neurosky, la un pret de 100 de dolari. Conform producatorului, acestea ajutau utilizatorul sa se concentreze.

Tot in 2013, Hapilabs a lansat Hapifork, o furculita care atragea atentia utilizatorului cand manca prea repede. Pretul, 100 de dolari.

Acestora sa adauga iPotty for iPad, lansat in 2013 de CTA Digital, modul de utilizare fiind evident. iPotty a fost numita "cea mai nereusita jucarie a anului".

Prima pozitie este ocupata de Pop Phone Handset, lansat in 2011 de Native Union, care spunea ca acest dispozitiv nu are radiatii radio, cum au terminalele mobile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#CES gadget, #top gadget , #Stiri Gadget