Vonino lanseaza pe piata romaneasca un smartphone si o tableta. Specificatii si preturi

Joi, 10 Iulie 2014, ora 10:05
1472 citiri
Vonino lanseaza pe piata romaneasca un smartphone si o tableta. Specificatii si preturi

Tableta Magnet M9 si smartphone-ul Jax QS, produse de americanii de la Vonino, sunt disponibile pe piata romaneasca.

Magnet M9 si Jax QS au inclus functionalitati si servicii suplimentare, cum ar fi Arpacloud, oferit in exclusivitate pentru produsele companiei, conform Advanced Technologies, distribuitorul companiei americane pe piata locala.

Pachetul de servicii VStorage este oferit gratuit de Vonino impreuna cu ArpaCloud si ofera 512GB spatiu de stocare in cloud, cu posibilitatea de a face video si music streaming direct pe dispozitiv, fara a fi necesara descarcarea videoclipului sau a melodiei. Acest serviciu, o noutate pentru piata din Europa, este disponibil pe calculator sau pe oricare dispozitiv mobil (telefon sau tableta).

Preturile sunt 929 lei pentru tableta si 899 lei pentru smartphone.

Afacerile Vonino din Romania s-au ridicat la opt milioane de euro

Anul trecut, Vonino a vandut in Romania, prin Advanced Technologies, 65.000 tablete si 15.000 smartphone-uri, iar cifra de afaceri a fost de 8 milioane de euro. Pentru acest an, estimarile arata o cifra de afaceri de 14 milioane de euro.

"Ne onoreaza interesul tot mai crescut pentru produsele noastre. Pana la sfarsitul anului ne propunem comercializarea in Romania a peste 150.000 de tablete si a 25.000 de telefoane mobile", a declarat Dragos Vasile, director executiv in cadrul Vonino Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vonono tablete, #vonino smartphone , #Stiri Gadget