Vrei o decoratiune de lux pentru biroul tau? Incearca Reuge Musical Starship (Video)

Sambata, 05 Martie 2016, ora 00:00
3320 citiri
Vrei o decoratiune de lux pentru biroul tau? Incearca Reuge Musical Starship (Video)
Foto: Hammacher

Mesterita cu dichis de catre orologierii companiei elvetiene Reuge, Musical Starship este o cutie muzicala de lux cu o forma futurista.

Conceputa sa reprezinte o nava spatiala, Reuge Musical Starship se dovedeste un accesoriu elegant pentru decorul unui spatiu de lucru, potrivit Hammacher.

Micuta bijuterie te poate desfata in clipele de relaxare cu o suita de teme muzicale de pe coloana sonora a unor filme celebre, precum Razboiul Stelelor, Misiune Imposibila, seria Bond sau Nasul.

Doar 33 de astfel de obiecte au fost create de orologierii elvetieni, pretul unui exemplar din seria Reuge Musical Starship fiind de 22.000 de dolari.

Mecanismul complex care anima originala cutie muzicala este compus din doi cilindri identici de alama nichelata care se rotesc in interiorul fiecarei aripi.

Un mecanism intern de tip Cartel 3,7 atinge fiecare ac al cilindrilor la o anumita frecventa pentru a crea cele 72 de note muzicale.

Vibratiile sunt transmise apoi prin intermediul aripilor navei catre cutia de rezonanta din lemn de nuc, aceasta redand muzica capabila sa te poarte in alta dimensiune.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cutie muzicala Reuge, #Reuge Musical Starship, #mecanism elvetian, #gadget birou , #Stiri Gadget