Zeppelin Air: Transforma-ti iPhone-ul in scena muzicala

Sambata, 27 Octombrie 2012, ora 00:00
1921 citiri
Zeppelin Air: Transforma-ti iPhone-ul in scena muzicala

Asculta sonatele ce te relaxeaaza sau concertele live chiar de pe iPhone sau iPad. Business24 iti recomanda sistemul Zeppelin Air, care are un convertor DAC de 24 biti, ceea ce inseamna ca sunetul care iese pe difuzoarele sale este foarte apropiat de varianta originala.

Zeppelin Air, asa cum ii sugereaza si numele, este un sistem audio sofisticat, care are forma unui aparat de zbor Zeppelin.

Producatorii se lauda ca sistemul nu-i doar aratos, ba mai mult, sunetul se aude la o calitate nemaintalnita.

Sistemul, asa compact cum arata, scoate 150 watti.

Melodiile digitale sunt simple secvente de cod. Pentru a transforma acest cod in semnal, care sa fie mai departe transmis de catre difuzoare, este nevoie de un convertor digital-analog, DAC, pe scurt. Cu cat sunt mai slabe aceste convertoare DAC, cu atat mai mult se pierde din calitatea sunetului.

Zeppelin Air are unul dintre cele mai bune convertoare DAC de pe piata, de 24 biti, ceea ce inseamna ca sunetul care iese pe difuzoarele sistemului este foarte apropiat de varianta originala.

Daca toate acestea n-ar fi de ajuns, Zeppelin Air este dotat cu tehnologia Apple AirPlay, ceea ce inseamna ca te lasa sa asculti intreaga colectie de muzica in sistem wireless, indiferent ca esti la PC sau la Mac sau ca transmiti de pe iPhone, iPod sau iPad.

Tehnologia Apple Air poate transmite muzica in regim wireless de pe iPhone-ul tau, iPod touch sau iPad daca ai cel putin versiunea OS 4.3.3. In cazul Mac, ai nevoie de o versiune OS X Mountain Lion.

In Romania, sistemul costa peste 2.600 de lei, in oferta iStyle.ro, spre exemplu.

#Zeppelin Air, #iPhone dock station, #boxe Bowers Wilkins, #sistem audio iPhone iPad iPod , #Stiri Gadget