Rolls Royce revolutioneaza piata: Vezi ce profit anunta

Vineri, 11 Noiembrie 2011, ora 12:26
1386 citiri
Rolls Royce revolutioneaza piata: Vezi ce profit anunta

Rolls Royce, al doilea mare producator de motoare de aeronave din spatele grupului General Electric a precizat, in cursul zilei de vineri, ca in ultimele 6 luni a facut progrese semnificative cu datorita fluxului mare de comenzi de la nivel global.

"Pentru intreg anul, consiliul se asteapta la o crestere mare in profitul companiei. Roll-Royce a continuat sa faca progrese datorita cererii mare la nivel global", a declarat directorul executiv Rolls Royce, Ioan Rishton, pentru Reuters.

Potrivit analistilor citati de Reuters, Rolls-Royce ar putea raporta un profit in 2011 intre 1,04 miliarde de lire sterline si 1,49 miliarde, cu o medie de 1,13 miliarde de lire sterline.

Actiunile companiei, care au crescut cu 28% in ultimele trei luni, au atins pragul de 709,5 penny in cursul zilei de joi. Valoarea companiei s-a ridicat la 13,4 miliarde de lire sterline.

Rolls, care printre altele face si motoarele pentru avioane Airbus si Boeing, a fost de acord luna trecuta sa-si vanda partea de actiuni din International Aero Engines (IAE) pentru 1,5 miliarde dolari. IAE produce motoare pentru Airbus A320.

Rolls, care a achizitionat recent jumatate din compania germana Tognum a anuntat semnarea unui acord cu Pratt pentru a dezvolta urmatoarea generatie de motoare. Acest acord a fost privit ca un pas pozitiv de catre analisti, care prognozeaza ca aproximativ 20.000 de avioane vor fi produse in urmatorii 20 de ani.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#profit rolls royce, #companie motoare avioane, #actiuni rolls royce, #rolls royce boeing , #Rezultate financiare