Gadagroup Romania a inchiriat 500 mp in Floreasca Business Park

Luni, 24 Mai 2010, ora 17:41
1730 citiri
Gadagroup Romania a inchiriat 500 mp in Floreasca Business Park

Gadagroup Romania, companie activa in domeniul echipamentelor medicale, a inchiriat un spatiu de 500 mp in cladirea de birouri Floreasca Business Park, la etajul 7, a comunicat luni Colliers International, care a intermediat tranzactia, informeaza Newsin.

Floreasca Business Park, dezvoltata de Portland Trust, este o cladire de birouri care a fost livrata pe piata anul trecut, printre chiriasi gasindu-se Oracle, Xerox, Agip, Mars, L'Oreal, Holcim, DHL, Peli Filip, General Electric sau Honeywell.

The GADAGroup Ltd este unul dintre principalii furnizori de echipamente, tehnologii si servicii medicale din Europa, avand sediul la Londra, Marea Britanie si activitati in Italia, Romania si Turcia.

Cu un numar de peste 240 de angajati si un venit anual de peste 70 de milioane de euro, compania are ca principale zone de activitate: echipamente, dispozitive si servicii pentru cardiologie si radiologie interventionala, chirurgie cardiaca, precum si echipamente si consumabile specializate pentru chirurgie generala, terapie intensiva, dializa, transfuzii si laborator.

In Romania, din acelasi grup de firme fac parte companiile Radiusmed, Integrine si Remedis. 

#gadagroup, #floreasca, #business, #park , #stiri General Electric