Actiunile GM cresc cu peste 9% la revenirea pe bursa

Vineri, 19 Noiembrie 2010, ora 09:27
1430 citiri
Actiunile GM cresc cu peste 9% la revenirea pe bursa

Actiunile General Motors (GM) au inregistrat o crestere de peste 9% in prima parte a sedintei bursiere de joi, prima zi de tranzactionare de la revenirea pe bursa dupa falimentul de la mijlocul anului trecut, transmite Reuters, citat de Mediafax.

Titlurile GM se aflau in urcare cu 7,5%, la 35,46 dolari, la doua ore de la deschidere, dupa ce au atins un maxim de 35,99 dolari.

Cotatia GM a deschis la 33 de dolari, pretul din cadrul ofertei publice initiale care a precedat revenirea la bursa.

Producatorul auto a obtinut 20,1 miliarde de dolari prin oferta publica, in urma careia participatia statului american a fost redusa de la 61% la 33%. Oferta publica evalueaza GM la 63 de miliarde de dolari.

Statul american a intrat in actionariatul GM dupa ce a sustinut restructurarea grupului cu 50 de miliarde de dolari anul trecut.

Fidelis intra la tranzacționare – TradeVille
Fidelis intra la tranzacționare – TradeVille
Made In Romania Bursa de Valori București lansează o noua ediție a programului Made in Romania, dedicat companiilor antreprenoriale. In acest an, programul își propune sa identifice 15...
Rata șomajului se menține la 5.6% la finalul anului 2023 – TradeVille
Rata șomajului se menține la 5.6% la finalul anului 2023 – TradeVille
Volumul Cifrei De Afaceri Din Serviciile Prestate, In Creștere In primele 2 luni ale anului 2024, volumul cifrei de afaceri din serviciile de piața prestate populației a crescut, ca serie...
#actiuni, #gm, #bursa, #faliment, #tranzactionare , #stiri General Motors