Angajatii General Motors Europa vor sa taie costurile cu aproape 300 milioane euro

Vineri, 13 Aprilie 2007, ora 10:28
936 citiri

Angajatii europeni ai General Motors s-au oferit sa scada cu aproximativ 290 de milioane de euro costurile pentru a imbunatati competitivitatea in speranta de a preveni inchiderea unei uzine de asamblare europene, informeaza Reuters.

"Forumul Angajatilor Europeni ai General Motors nu vede nicio necesitate economica pentru inchiderea uzinei, insa este pregatit sa acopere un potential gol financiar pentru a creste competitivitatea", au declarat, joi reprezentantii Forumului.

Se asteapta ca GM va decide, anul acesta, unde sa construiasca noua generatie de Astra, modelul cu cel mai mare succes in Europa, cu aproape jumatate de milion de unitati vandute anul trecut.

Negocierile intre conducere si angajati, referitoare la locul in care vor fi asamblate masinile Opel si alte modele construite pe platforma Delta vor intra intr-o faza decisiva de la sfarsitul lui aprilie la inceputul lui mai, potrivit comentariilor facute de liderul sindical pentru Europa al GM, Klaus Franz.

General Motors produce, in prezent, modelul Astra la Antwerp, in Belgia, la Bochum in Germania si in portul Ellesmere, in Marea Britanie. Uzina Gliwice din Polonia si fabrica Trollhattan din Suedia doresc, de asemenea, sa produca Astra.

Bloombiz
(Sursa: NewsIn)

Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Îngrijirea personală este un subiect ce ar trebui să privească orice persoană. De multe ori, este asociată doar cu doamnele și domnișoarele, însă și bărbații au la fel de mare nevoie...
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
Obținerea unei culturi sustenabile, cu randament ridicat, este un proces provocator din cauza diverșilor factori care pot influența triticalele: condițiile meteo și de sol, dezvoltarea...