Saab nu vrea la Fiat

Marti, 05 Mai 2009, ora 14:23
1464 citiri
Saab nu vrea la Fiat

Saab Automobile, divizia suedeza a grupului General Motors, a precizat astazi ca nu poarta discutii cu grupul italian Fiat SpA pentru o posibila preluare, relateaza Reuters.

Un purtator de cuvant a confirmat declaratiile facute de directorul executiv, Jan-Ake Jonsson, pentru un cotidian local, in cadrul carora a precizat ca Saab nu se afla in discutii cu Fiat si ca exista alti cumparatori pentru constructorul suedez, ce a fost pus in vanzare la inceputul acestui an.

Eric Geers, purtatorul de cuvant al Saab, a spus ca Fiat nu se afla printre cei zece posibili cumparatori ramasi in cursa, ce au vizitat uzinele Saab in ultimele saptamani.

"Avem acum zece posibili cumparatori foarte interesati, ce ne-au vizitat in Trollhattan. De acum inainte, vor restrange cercul acestora si mizam pe incheierea unui acord in iunie sau la inceputul verii", a declarat Geers, citat de NewsIn.

Fiat, care tocmai a incheiat un parteneriat cu Chrysler, a anuntat la sfarsitul saptamanii trecute ca va evalua, de asemenea, o fuziune cu divizia europeana a grupului General Motors. Financial Times a anuntat astazi ca Fiat vrea sa includa in noul grup si Saab, companie aflata in proces de reorganizare.

Guvernul suedez a precizat luni ca a contactat Fiat in urma cu cateva satpamani, in legatura cu Saab, insa nu s-a hotarat nimic concret.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#saab, # fiat, # chrysler, # preluare , #stiri General Motors