Super masini de lux pentru miliardarii eco

Marti, 15 Martie 2011, ora 16:49
1689 citiri
Super masini de lux pentru miliardarii eco


Companiile producatoare de automobile scumpe lucreaza sa ofere miliardarilor masini de vis, insa de aceasta data sunt mult mai atente ca modelele noi sa fie si eco-friendly. Iata care sunt cele mai exotice masini din lume pentru miliadarii eco:

Ferrari

Producatorii de automobile ca Ford, General Motors si Toyota nu sunt singurii care ar trebui sa-si faca griji cu privire la reglementarile strice ale emisiilor.

Chiar si producatorii de inalta calitate, ca Ferrari, Lamborghini si Bentley lucreaza sa-si "inverzeasca" imaginea.

Ferrari a facut cercetari pentru automobilele sale sport ultra-scumpe si ultra-performante.

Anul trecut, compania a prezentat acest model 599 HY-KERS la Salonul Auto de la Geneva.

In prezent, exista o piata reala pentru automobile ecologice ultra-lux.

Lamborghini

Compania a facut si ea cateva cercetari cu privire la trenurile de rulare hibrida, insa multe dintre ele se concentreaza pe scaderea in greutate.

Un exemplu ar fi Sesto Elemento, masina realizata aproape in intregime din carbon, al saselea element din tabelul lui Mendeleev.

Chiar si rotile si suspensia sunt fabricate din fibra de carbon, un material usor dar foarte puternic si excesiv de scump.

Porsche

Nu cu mult timp in urma, cuvintele Porsche si hibrid nu puteau fi vreodata alaturate.

Acum, compania producatoare va scoate pe piata al doilea model de hibrid, Panamera Hibrid cu patru usi si a anuntat ca va produce si modelul din imagine, Spyder 918.

Versiunea concept a acestui hibrid sport combina un motor V8 de 500 de cai putere cu motoare electrice in fata si in spate, care ar putea aduce o suplimentare de 218 cai putere.

Versiunea de productie ar putea sa coste aproximativ 600.000 de dolari.

Bentley

Bentley nu se bazeaza pe baterii litiu-ion sau incarcatoare pentru reducerea emisiilor la masinile sale de lux.

In schimb, compania va trece pe motoare flex-fuel.

Pana la sfarsitul lui 2012, toate modelele Bentley, ca acest Continental GT coupe, vor rula pe bioetanol E85.

Asadar, cat de curand miliardarii lumii se vor putea mandri cu noile autoturisme ozone-friendly.

Rolls-Royce

Rolls-Royce 102EX, o versiune electrica experimentala a masinii ultra-lux Phantom, se mandreste cu cea mai mare baterie pe care a avut-o vreodata o masina electrica.

Ramane de vazut daca se va misca la fel de gratios ca Phantom-ul.

Compania nu a anuntat oficial ca va produce masini electrice pentru vanzare, acesta fiind doar un experiment.

Cu toate acestea, faptul ca Rolls-Royce se gandeste masini electrice, poate fi un semn bun pentru fanii acestui concept.

Aston Martin

Modelul Cygnet Aston Martin este de fapt o Toyota iQ, un subcompact care va fi vandut in SUA in cursul acestui an la pretul de aproximativ 50.000 de dolari.

Masina este destinata celor care isi doresc o experienta Aston Martin intr-un model "de oras", mult mai eficient din punct de vedere al combustibilului.

Cu toate ca nu multi sunt atrasi de aceasta idee, "lebada" a atras atentia brandului Aston Martin.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mașinile electrice chinezești ajung în Europa. Când începe producția firma Chery Auto și în ce țară
Mașinile electrice chinezești ajung în Europa. Când începe producția firma Chery Auto și în ce țară
Chery Auto din China a semnat un acord cu EV Motors din Spania în vederea înfiinţării unei companii mixte pentru a produce maşini la prima sa fabrică din Europa, au anunţat marţi, 16...
Concedierile de la Tesla lovesc din plin singura sa fabrică din Europa. Peste o treime din angajați ar urma să rămână fără slujbă
Concedierile de la Tesla lovesc din plin singura sa fabrică din Europa. Peste o treime din angajați ar urma să rămână fără slujbă
Tesla, cel mai mare producător auto în funcţie de capitalizarea bursieră, va concedia până la 3.000 de angajaţi la singura sa fabrică din Europa, Grunheide, lângă Berlin, după ce a...
#automobile, #masini electrice, #masini hibrid, #hibrid, #ferrari, #salonul auto de la geneva, # masini eco friendly , #stiri General Motors