Vanzarea Opel intarzie

Joi, 22 Octombrie 2009, ora 10:23
1406 citiri
Vanzarea Opel intarzie

Constructorul auto american General Motors si producatorul canadian de componente Magna intarzie sa finalizeze vanzarea Opel, pe fondul presiunii din partea sindicatelor si Comisiei Europene, ultimul termen avansat pentru semnarea contractului fiind sfarsitul acestei saptamani, potrivit AFP, preluat de NewsIn.

Prevazuta initial pentru joia trecuta, la un birou notarial din Frankfurt, semnarea contractului de vanzare a fost amanata pentru mijlocul acestei saptamani, insa nici acest termen nu a fost respectat.

Miercuri, directorul executiv al General Motors, Fritz Henderson, a estimat, la canalul de televiziune CNBC, ca semnarea contractului este inca posibila in aceasta saptamana, fara a da alte detalii.

Mai multe surse au declarat miercuri pentru AFP ca semnarea contractului ar putea avea loc la finalula acestei saptamani, cel mai devreme.

Marti, directorul societatii fiduciare ce administreaza activele Opel, Fred Irwin, a cerut finalizarea rapida a vanzarii catre compania canadiana Magna, in contextul in care filiala europeana a grupului General Motors risca sa ramana fara lichiditati la mijlocul lui ianuarie 2010.

Opel are circa 50.000 de angajati in Germania, Spania, Polonia si Belgia, precum si in Marea Britanie, prin intermediul marcii Vauxhall.

 

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#contract, #magna, #opel, #vanzare , #stiri General Motors