Conflict Copos-Oprescu

Miercuri, 17 Iunie 2009, ora 09:37
1671 citiri
Conflict Copos-Oprescu

Turistii de la Hotelul Hilton isi lasa masinile pe unde apuca, in timp ce proprietarul unitatii se contrazice la tribunal cu autoritatile. Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, ii ofera lui George Copos controversata parcare din fata Hotelului Hilton, contra cost, pentru ca stie ca i-o va lua inapoi in trei luni.

Copos acuza ca e victima unei nedreptati, in timp ce turistii care platesc 160 de euro/noapte nu au unde sa-si parcheze masinile in siguranta.

Dupa ce, in urma unui control efectuat de Ministerul Turismului, reprezentantii hotelului au fost informati ca trebuie sa refaca intreg dosarul pentru clasificarea unitatii de cazare, George Copos, patronul companiei care detine Athenee Palace Hilton din Capitala, spune ca e prins la mijloc intre autoritatile statului, care nu respecta legea.

Pentru a obtine un nou certificat pentru cinci stele, el trebuie sa dispuna de locuri de parcare, si asta intr-un interval de 30 de zile de la data controlului, care a avut loc acum o saptamana.

In prezent insa, locurile de parcare depind de decizia justitiei, intrucat Copos apucase deja sa cheme primaria in judecata. Si pentru ca si procesul verbal al ministerului reprezinta "o nedreptate", Copos contesta si concluziile inspectorilor. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#hotel, # companie, # cazare, # parcare , #stiri George Copos