Hotelul Sport din Poiana Brasov va fi redeschis

Luni, 27 Decembrie 2010, ora 21:55
2334 citiri
Hotelul Sport din Poiana Brasov va fi redeschis

Primarul Brasovului, George Scripcaru, a declarat luni la inaugurarea hotelului Sport din Poiana Brasov ca i-a permis omului de afaceri George Copos sa inceapa lucrarile fara autorizatii, pe care le-a primit in paralel cu modernizarea unitatii turistice, relateaza Mediafax.

Scripcaru a explicat cum cu cateva luni in urma a fost vizitat de Copos, care i-a spus ca vrea sa investeasca in Poiana Brasov.

"A inceput sa intre in detalii si i-am spus de ce vorbeste atat de mult si de ce nu trece la treaba. Mi-a spus: «Pai nu am toata procedura, toate documentatiile depuse si nu am toate aprobarile si autorizatiile necesare». Si i-am spus: «Considera din acest moment ca ai absolut tot ce iti trebuie si cuvantul meu este autorizatie pentru inceperea lucrarilor in Poiana Brasov»", a spus Scripcaru.

El a adaugat ca hotelul Sport nu este singura investitie in Brasov care "are parte" de un astfel de tratament.

"Imi place sa risc, imi place sa fiu responsabil si sa-i sprijin pe cei care au curaj si care fac asemenea investitii. Pentru ca un investitor, daca incepi sa-l bagi in proceduri si in etape foarte multe, pierde si mult timp si se si descurajeaza", a afirmat primarul.

El a explicat ca in perioada lucrarilor a vizitat de mai multe ori santierul de la hotelul Sport, cat timp Copos nu era prezent.

"Constatam ca lucrurile sunt intr-o continua miscare, urmaream si constructorii, si de multe ori am discutat si eu cu ei si le-am atras atentia fata de anumite lucruri. Le-am spus cum sa faca ca sa se miste mai repede si fara sa-i vada nimeni pentru ca, nu-i asa, lucram in paralel si la documentatii, dar trebuia sa castigam si timp, pentru ca sezonul rece sa ne prinda cu aceasta investitie finalizata", a mai spus Scripcaru.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Euro 2024: echipe, grupe, stadioane - fotbal la superlativ!
Euro 2024: echipe, grupe, stadioane - fotbal la superlativ!
Cel mai important eveniment fotbalistic al anului este Campionatului European, mult așteptatul Euro 2024. Între 14 iunie și 14 iulie, Germania este gazdă pentru cele 24 de reprezentative...
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
#hotel, #sport, #poiana, #brasov , #stiri George Copos