Ialomitianu: Fermierii nu primesc mai putini bani in 2012

Marti, 13 Decembrie 2011, ora 21:04
1257 citiri
Ialomitianu: Fermierii nu primesc mai putini bani in 2012

Ministrul Finantelor Publice, Gheorghe Ialomitianu, a declarat marti seara, la dezbaterile din plenul reunit privind bugetul pe 2012 al Ministerului Agriculturii, ca fermierii vor primi in 2012 aceleasi subventii agricole ca cele din 2011.

"Vreau sa va spun ca in 2012, fermierii nu primesc mai putin decat in 2011. Se schimba ponderea, de la Comisia Europeana primesc mai mult, asa ca s-a redus de la fondul national. Deci fermierii nu primesc mai putin. Si, de cand sunt ministru al Finantelor, sa stiti ca am sustinut toate propunerile Ministerului Agriculturii, iar fermierii au primit banii la timp ", a declarat ministrul de Finante in plen.

"Am fost la multe intalniri in tara si multi fermieri au spus ca anul 2011 a fost un an in care au primit banii la timp.Am sustinut toate propunerile Ministerului Agriculturii, fermierii si-au primit in 2011 banii la timp", a mai declarat Ialomitianu.

"V-am urmarit cu atentie si raman surprins de faptul ca, la fiecare amendament, ridicati mana si zambiti. Confortul dumneavoastra este tulburator pentru mine. Nu luati, domnule ministru, cu zambetul usurat, propunerile pentru agricultura", i-a spus Daea lui Ialomitianu.

#gheorghe ialomitianu, #Ialomitianu subventii fermieri , #Ministrul Finantelor