Ialomitianu: Cautam solutii de simplificare a fiscalitatii si contabilitatii

Joi, 11 Noiembrie 2010, ora 16:40
833 citiri
Ialomitianu: Cautam solutii de simplificare a fiscalitatii si contabilitatii

Ministrul Finantelor Publice, Gheorghe Ialomitianu, a declarat joi ca, impreuna cu reprezentantii mediului de afaceri, sunt cautate solutii de simplificare a fiscalitatii si contabilitatii, dar si gasirea unei forme de impozitare, dupa ce a fost eliminat impozitul minim, informeaza NewsIn.

"A fost eliminat impozitul minim, noi trebuie sa gasim o forma de impozitare a intreprinderilor mici, o forma simplificata si am cerut ajutor oamenilor de afaceri. Suntem in discutii cu mediul de afaceri privind gasirea unor solutii de simplificare a fiscalitatii si contabilitatii", a spus Ialomitianu.

La randul lor, reprezentantii oamenilor de afaceri sustin ca impozitul forfetar nu se va aplica anul viitor, pentru ca exista o serie de probleme tehnice.

"Impozitul forfetar nu se va aplica. Se pare ca pentru introducerea impozitului forfetar sunt o serie de probleme tehnice, pornind de la masurarea spatiilor contribuabililor respectivi si pana la numarul de mese, numarul de angajati si asa mai departe. Este o problema legata de chestiuni tehnice", a declarat presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR), Florin Pogonaru.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dotează igienic intrările în spațiul tău de business, pentru o bună curățenie și siguranță!
Dotează igienic intrările în spațiul tău de business, pentru o bună curățenie și siguranță!
Indiferent de domeniul de activitate, în afaceri, igienă și siguranța nu ar trebui să fie niciodată neglijate. Exista anumite in care acest aspect este cu atat mai important, intrucat...
#afaceri, #forfetar, #ialomiteanu, #impozit, #mediu, #minim , #stiri Gheorghe Ialomitianu