Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ialomitianu: unii directori fara rezultate, in fruntea listelor pentru stimulente

Ialomitianu: unii directori fara rezultate, in fruntea listelor pentru stimulente

Ministrul de Finante, Gheorghe Ialomitianu, a declarat luni ca are informatii legate de faptul ca unii directori din minister si din teritoriu s-au trecut in fruntea listelor intocmite pentru acordarea de stimulente, lucru care nu ar trebui sa se intample, pentru ca multi dintre ei nu au rezultate, potrivit Newsin. 

"Comisiile lucreaza si vreau sa vad rezultate. Un singur lucru vreau sa transmit si atrag atentia directorilor generali ca am informatii ca s-au trecut in fruntea listelor cu salariile cele mai mari pentru stimulente. Atrag atentia, mare seriozitate in intocmirea listelor, cu motivarea pentru fiecare angajat care e propus pentru stimulent(...)

Ce v-am transmis pana acum pe timpul protestelor se adevereste, pentru ca directorii nu trebuie sa fie beneficiarii acestor stimulente, pentru ca nu au rezultate, multi dintre ei nu au rezultate", a spus Ialomitianu.


Ministrul Finantelor Publice, Gheorghe Ialomitianu, i-a avertizat sambata pe directorii care vor intocmi listele cu persoanele care urmeaza sa primeasca stimulente ca au o mare responsabilitate, iar "cei care o sa-si bata joc trebuie sa lucreze in alta parte".


"Eu transmit pe acesta cale tuturor directorilor ca au o mare responsabilitate privind intocmirea listelor. Cei care o sa-si bata joc de intocmirea acestor liste cred ca trebuie sa lucreze in alta parte. Este o mare responsabilitate pentru directorii din teritoriu si pentru ceilalti directori din aparatul central", a spus Ialomitianu.


El a explicat ca directorii fac propuneri pentru toti angajatii, iar listele vin la minister. Dupa aceasta, comisia constituita la nivelul ministerului va analiza pozitie cu pozitie daca propunerile respecta criteriile de eficienta.


Ialomitianu a explicat ca aceste criterii nu s-au aplicat pana acum, iar cele convenite cu sindicatele sunt valabile doar pentru lunile august si septembrie. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 807 ori
Citeste mai multe despreialomitianu stimulente directori lista