Becali ar putea iesi din inchisoare de ziua lui

Duminica, 23 Iunie 2013, ora 12:29
1784 citiri
Becali ar putea iesi din inchisoare de ziua lui

Noul avocat al lui Gigi Becali, Pavel Abraham, a anuntat ca a depus o solicitare de eliberare a patronului Stelei pentru 24 de ore, pe data de 25 iunie, cand este ziua de nastere a acestuia.

"Va spun ceva in premiera: am depus o cerere de eliberare a lui Gigi Becali pentru 24 de ore. Pe 25 iunie este ziua lui si isi doreste sa o petreaca alaturi de familie. Este legal si cred ca sunt sanse ca cererea sa fie acceptata ", a declarat Pavel Abraham, citat de ProSport, conform Ziare.com.

Avocatul Gheorghita Mateut a declarat la postul B1TV ca decizia va depinde "exclusiv de aprecierea administratiei locului de detentie", adica de Administratia Penitenciarelor.

Gigi Becali a fost condamnat definitiv de instanta suprema, in data de 20 mai, la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale (MApN), si mai are o condamnare cu suspendare in dosarul Valiza.

El a fost incarcerat alaturi de fostul ministru al Apararii Victor Babiuc si fostul sef al Statului Major General Dumitru Cioflina la Penitenciarul Rahova, iar in 10 iunie au fost cu totii transferati la Penitenciarul Jilava.

El a mai depus o cerere de intrerupere a pedepsei din motive personale, fara succes insa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#Becali inchisoare, #Gigi Becali arestat, #Becali eliberat , #Afaceri