Cererea lui Becali de intrerupere a executarii pedepsei, respinsa

Miercuri, 19 Iunie 2013, ora 11:20
1492 citiri
Cererea lui Becali de intrerupere a executarii pedepsei, respinsa
Sursa foto: Romania Libera

Magistratii Tribunalului Bucuresti au respins miercuri cererea de intrerupere pentru trei luni a executarii pedepsei cu inchisoarea formulata de omul de afaceri George Becali in dosarul in care este acuzat de schimbul de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale.

Decizia instantei poate fi atacata cu recurs de avocatii lui Becali.

Aparatorii sai au formulat pe 7 iunie o cerere de intrerupere pentru trei luni a executarii pedepsei.

De asemenea, pe 7 iunie a fost depusa si o cerere de contopire a pedepselor primite in cele trei dosare in care a fost condamnat, urmand ca instanta sa dezbata solicitarea acestuia miercuri.

Pe 4 iunie, George Becali a fost condamnat de Inalta Curte de Casatie si Justitie la trei ani de inchisoare pentru dare de mita si fals in inscrisuri sub semnatura privata in dosarul "Valiza".

De asemenea, el a fost condamnat, pe 20 mai, la trei ani de inchisoare in dosarul schimbului de terenuri cu MApN, pentru savarsirea infractiunii de complicitate la abuz in serviciu.

George Becali a mai primit, in luna februarie, trei ani de inchisoare cu suspendare in dosarul privind sechestrarea de persoane, insa instanta suprema a anulat suspendarea, astfel incat condamnarea s-a transformat in trei ani de inchisoare cu executare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#intrerupere executare pedeapsa Becali, #decizie Tribunal Bucuresti Becali, #pedeapsa inchisoare Becali , #Afaceri