Gigi Becali cere mass-media sa respecte intimitatea lui si a familiei sale

Joi, 06 Iunie 2013, ora 13:38
1367 citiri
Gigi Becali cere mass-media sa respecte intimitatea lui si a familiei sale

George Becali a anuntat, prin intermediul unui comunicat, ca s-a retras definitiv din viata publica si a facut un apel la mass-media si la politicieni sa-i respecte intimitatea lui si a familiei sale, iar numele sau sa nu mai fie subiectul dezbaterilor din media.

"Am iesit definitiv si irevocabil din viata publica, asa ca va rog din inima pentru cat v-am stat la dispozitie atata timp, un minim respect pe care cred ca il merit.

1. Lasati-mi familia in pace, nu o mai panditi.

2. Nu ma mai haituiti pe mine, pentru ca nu voi mai da nicio declaratie.

3. Ii rog din suflet pe realizatorii de emisiuni, pe analistii politici, analistii sociali, pe politicieni, pe persoanele publice sa nu mai comenteze despre mine, daca se poate.

4. Am o pedeapsa de executat pe care vreau s-o execut conform codurilor de procedura legala, probabil candva voi da o explicatie, dar o singura data pentru toata lumea. Sper si imi doresc sa ajung la concluzia ca atat timp cat am stat cu voi, am stat cu niste OAMENI, care inteleg cuvantul, nu cu altfel de fiinte", a citit Mihai Stoica comunicatul semnat de Gigi Becali, cu prilejul unei conferinte de presa.

Gigi Becali a fost condamnat marti de un complet de cinci judecatori de la ICCJ la 3 ani de inchisoare cu executare in dosarul "Valiza". Finantatorul clubului de fotbal Steaua Bucuresti a fost condamnat la cate trei ani de inchisoare pentru doua infractiuni de dare de mita si un an inchisoare pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, urmand sa execute pedeapsa cea mai grea, si anume trei ani.

Instanta i-a confiscat lui George Becali suma de 1,7 milioane euro, bani folositi pentru coruperea judecatorilor de la Universitatea Cluj.

#declaratii Becali, #condamnare Gigi Becali, #Becali inchisoare , #Familia