Becali isi schimba avocatii, dupa ce a ratat sansa de a "evada" pentru trei luni

Miercuri, 19 Iunie 2013, ora 13:54
2153 citiri
Becali isi schimba avocatii, dupa ce a ratat sansa de a "evada" pentru trei luni

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, s-a declarat nemultumit de amanarea dosarului in care cere contopirea pedepselor si le-a cerut unor apropiati ai sai, mai precis lui Virgil Becali si lui Ionut Lutu, sa ii angajeze avocati care sa stie ce acte ii trebuie la dosar.

Dupa termenul de miercuri de la Tribunalul Bucuresti, la care s-a decis judecarea cauzei in 27 iunie, Becali a comentat in directia aparatorilor sai, nemultumit de amanare. "Hai sa ne plimbam cu masina", a spus el, cu referire la drumurile pe ruta inchisoare-instanta si la timpul pierdut pana la pronuntare.

Ulterior, finantatorul Stelei le-a cerut varului Virgil Becali si fostului fotbalist Ionut Lutu, in prezent angajat al sau, sa ii angajeze avocati care sa stie ce acte ii trebuie la dosar.

La termenul de miercuri, Gigi Becali a fost reprezentat in instanta de trei avocati, doi dintre acestia fiind Bogdan Vlad si Bogdan Barbuceanu.

Dosarul privind contopirea pedepselor va fi judecat pe 27 iunie

Cererea de contopire a pedepselor lui Gigi Becali va fi judecata in 27 iunie, a decis, miercuri, Tribunalul Bucuresti, care a stabilit ca la dosar trebuie atasate fisa de cazier judiciar a finantatorului Stelei si copii dupa minutele instantelor care l-au condamnat.

Instanta a mai decis ca, tot pana la termenul din 27 iunie, sa fie atasate si dosarele de executare in baza carora au fost emise mandatele de executare a pedepeselor.

La inceputul sedintei de miercuri de la Tribunalul Bucuresti, avocatii lui Becali au cerut ca sedinta sa fie secreta, pentru ca clientului lor sa nu ii fie afectate imaginea, demnitate si viata de familie.

Aparatorii lui Becali au sustinut ca exista riscul de a fi afectat chiar actul de justitie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#achimbare avocati Becali, #Becali angajeaza avocati, #avocati noi Gigi Becali, #aparare proces Gigi Becali , #stiri Gigi Becali